Detaylar
Kim cevapladı?Kaldırılsın abi. Çok kötü oyun bence. Ama benim PC'de Ultra'da bile çalışıyordu. Düşük PC'ler için en güzeli. Ancak düzgün bir PC'niz varsa bu eziyete değmez. Trafik ters, ve mevsimler değişiyor. Karlı veya yağmurlu oldu mu arabalar düzgün gitmiyor. FH5'te trafik düzgün ve tek bir mevsim var.
Astronotarda
Üstün
FH4 bende steamde vardı, tüm dlc ve online erişimini kayıp mı edeceğim? Ayrıca neden kaldırılıyor çok saçma...
FH4'ün olayı bölgelere göre çoklu mevsim olmasıydı, ki FH5'e göre daha düzgün sayılır. Siz sevmiyorsunuz diye kaldırılması gerekmiyor. Trafik değişikliği de oyunun geçtiği bölgeye göre şekilleniyor gerçek hayat gibi.Kaldırılsın abi. Çok kötü oyun bence. Ama benim PC'de Ultra'da bile çalışıyordu. Düşük PC'ler için en güzeli. Ancak düzgün bir PC'niz varsa bu eziyete değmez. Trafik ters, ve mevsimler değişiyor. Karlı veya yağmurlu oldu mu arabalar düzgün gitmiyor. FH5'te trafik düzgün ve tek bir mevsim var.
Smmmhunter
Üstün
UK'de geçen bir oyunu trafik tersten akıyor diye eleştirmek komiğime gitti.Kaldırılsın abi. Çok kötü oyun bence. Ama benim PC'de Ultra'da bile çalışıyordu. Düşük PC'ler için en güzeli. Ancak düzgün bir PC'niz varsa bu eziyete değmez. Trafik ters, ve mevsimler değişiyor. Karlı veya yağmurlu oldu mu arabalar düzgün gitmiyor. FH5'te trafik düzgün ve tek bir mevsim var.
Yağmurda assistleri kapadığınızda gayet temiz gidiyor araçlar.
Kış sezonunda da zaten kar lastiği seçeneği ekleniyor.
Asıl karlı zeminde araba yola yapışsaydı tuhaf olurdu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-