burakcr79

Üyecik
Merhaba arkadaşlar, Forza Horizon 4'ü açmak için tıkladığımda açılış resmi geliyor ve sonra RAM kullanımı gitgide artıyor. %100 olunca PC kilitlenip yeniden başlıyor. Başına gelen ya da çözümü bilen var mı? Alta görsel ekledim.

1778621481529.webp

Bluetooth'u aç kapa düzelebilir. Neden böyle bir yöntem var bilmiyorum hocam dalga geçmeyin ama, 2023'te indirimdeyken Forza almıştım. O zaman oynarken çöküp duruyordu. YouTube ve Technopat'ta araştırmaya girdim. En son ücra bir köşede bir adam yazmış ki Bluetooth'u aç kapa yaptım düzeldi diye. Bende öyle yaptım düzeldi. Teknik açıdan çok saçma bir şey ama dene istersen. Birçok kişi de yorumu beğenip oldu yazmıştı. (biliyorum fazla saçma ama denemekten zarar gelmez)

Bir de bunu dene istersen çoğu olumlu sonuçlanmış

Selam,

Sistem özelliklerini detaylı paylaşır mısınız? Ayrıca tüm bileşenlerin güncel olduğundan emin olun, ekran kartına kadar. Ekran kartında eksik bir güncelleme varsa bu hatalara sebep olur, ekran kartı güncellemesini tamamen kaldırıp tekrar en sonki sürümü kurun, ardından Steam üzerinden dosyaları doğrulamayı deneyin.