Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

THE KEROXEA 15

Üstün
Makaleler
22
Yer
Rockport City
Çektiğim fotoğrafları upload edeceğim ancak böyle hata veriyor. Ağ bağlantım yerinde ve oyuna hiçbir kısıtlama ayarlamadım. Ortak ağ erişimine de izin verdim ancak oyun sunucuyu görmüyor nedense.

1787934816596.webp

Oyunun sunucuları kapandı yakın zamanda. Sadece offline oynayabilirsiniz şu anda.
Hocam oyun yakın zamanda satıştan kaldırıldı ancak sunucuları açık diye biliyorum ki daha dün online'a girmişti. Ayrıca fotoğrafları upload ettiğim sistem tüm Forza oyunlarını kapsıyor ona da tarayıcı üzerinden bakabilmekteyiz.

Oyunca çekilen fotoğrafları dışa aktarabilme yöntemi de olur asıl amacım fotoğrafları dışa aktarmak.

Hocam oyun yakın zamanda satıştan kaldırıldı ancak sunucuları açık diye biliyorum ki daha dün online'a girmişti. Ayrıca fotoğrafları upload ettiğim sistem tüm Forza oyunlarını kapsıyor ona da tarayıcı üzerinden bakabilmekteyiz.

Oyunca çekilen fotoğrafları dışa aktarabilme yöntemi de olur asıl amacım fotoğrafları dışa aktarmak.
My Forza | Forza buraya giriş yapıp My Photography kısmından FH4'ü seçerseniz fotoğraflar gözükür.

My Forza | Forza buraya giriş yapıp My Photography kısmından FH4'ü seçerseniz fotoğraflar gözükür.
Hocam fotoğrafların orada gözükmesi için oyunda fotoğrafı seçip paylaş demem lazım onu da oyunum şuan sunucuya bağlı olmadığı için yapamadım.

Hesaptan çıkış yapıp tekrar girip deneyebilirsiniz.
Harbiden neden denemedim acaba çok basit ama nedense aklıma gelmedi. Hemen deniyorum sonucu yazacağım :D

Yaptım ve oldu. En son Microsoft hesap şifremi değiştirmiştim ve bu yüzden Forza Horizon 4, benim Xbox profilim üzerinden sunucuya bağlanamamış. Hesaptan çıkış yaptım ve tekrar giriş yaptım. Sorunum düzeldi çok teşekkür ederim :D

Son düzenleme: