Forza Horizon 4'e bağlı Xbox hesabı nasıl değiştirilir?

Shawinnz 2

Uzman
Yer
Gudermes, Chechnya
Steam'den oyunu yükledim ama ilerlemem eski kullanmadığım hesabımda kalmış. Google'da bu hesaba 2 yıldır girmediğim için silmiş doğrulama kodu falan gelmiyor yani, ilerlememi yeni Xbox hesabıma aktarmamın bir yolu var mı?

Google hesabınız mi silinmiş? Yoksa giremediğiniz için mi öyle dediniz anlamadım ama, o hesabı bir şekilde kurtarmanız lazım. Microsoft hesabınız şifresini hatırlıyor musunuz?

Google hesabınız mi silinmiş? Yoksa giremediğiniz için mi öyle dediniz anlamadım ama, o hesabı bir şekilde kurtarmanız lazım. Microsoft hesabınız şifresini hatırlıyor musunuz?

Microsoft hesabımın şifresini hatırlıyorum ama maile kod gönderiyor ve benim de mail hesabıma erişimim yok Google desteğe yazdım, kurtarma e postası ve telefon bağlamadığım için yardımcı olamadılar. Bir de Microsoft desteğine yazdım onlarda makale atmışlar sadece. Sanırım yeni hesaptan devam edeceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…