Daha önceden Xbox Series S üzerinden Forza Horizon 5 oynamıştım. Xbox'ı satarak PC aldım ve bütün oyunlarımı Steam üzerinden oynuyorum. Açıkçası Xbox uygulamasını kullanmayı pek sevmiyorum. Bütün oyunlarımın Steam üzerinde olması ve oyunun ön siparişe açılmış olması sebebiyle Steam üzerinden almayı düşünüyorum şu an. Herhangi bir dezavantajı olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Olmaz.
Hayır sorun olmaz. Tekrar konsola dönecek olursanız oyun zaten GamePass kütüphanesinde olacak.Daha önceden Xbox Series S üzerinden Forza Horizon 5 oynamıştım. Xbox'ı satarak PC aldım ve bütün oyunlarımı Steam üzerinden oynuyorum. Açıkçası Xbox uygulamasını kullanmayı pek sevmiyorum. Bütün oyunlarımın Steam üzerinde olması ve oyunun ön siparişe açılmış olması sebebiyle Steam üzerinden almayı düşünüyorum şu an. Herhangi bir dezavantajı olur mu?
Fiyat dışında olacağını sanmam. Xbox bazen o kadar absürt fiyatlarla indirim yapıyor ki arada ki fark %60-70 falan oluyor. Mesela Palworld'de öyle olmuştu.
Araçlara ilgili birisi olarak çok uzun zamandır yarış oyunları oynamadım. Özellikle bilgisayara geçtikten sonra hiç yarış oyunu oynamadım. Şu an üzerimde yarış oyunlarına bir açlık var. Fiyatı bence indirimsiz bile çok iyi belirlenmiş, oyunda yeni olduğu için bir süre indirime gireceğini sanmıyorum. O nedenle beklemek yerine hemen alıp oynamak isterim.
Hayır sorun olmaz. Tekrar konsola dönecek olursanız oyun zaten Game Pass kütüphanesinde olacak.
Aynı zamanda PS5'im var fakat çoğunlukla bilgisayarda takıldığım için başkalarıyla oynamak istediğimde PS Plus alma fikri pek mantıklı gelmiyor. O nedenle bilgisayara almak istiyorum. Muhtemelen Steam üzerinden alacağım. İndirim olmadığı sürece Xbox'tan almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yeni bir oyununda bir süre indirime girceğini düşünmüyorum.
Ek olarak Forza serisi Xbox'ın Pass satma silahı o yüzden bir süre indirime girmez. Steamdan almak oldukça mantıklı.Araçlara ilgili birisi olarak çok uzun zamandır yarış oyunları oynamadım. Özellikle bilgisayara geçtikten sonra hiç yarış oyunu oynamadım. Şu an üzerimde yarış oyunlarına bir açlık var. Fiyatı bence indirimsiz bile çok iyi belirlenmiş, oyunda yeni olduğu için bir süre indirime gireceğini sanmıyorum. O nedenle beklemek yerine hemen alıp oynamak isterim.
Aynı zamanda PS5'im var fakat çoğunlukla bilgisayarda takıldığım için başkalarıyla oynamak istediğimde PS Plus alma fikri pek mantıklı gelmiyor. O nedenle bilgisayara almak istiyorum. Muhtemelen Steam üzerinden alacağım. İndirim olmadığı sürece Xbox'tan almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yeni bir oyununda bir süre indirime girceğini düşünmüyorum.
LiteraryCrawL
Uzman
Geçmiş verilere bakarsak, yaz indirimlerinde bir %10 indirim olabilir. Sonbahar veya kışta %30 görebilir. %10 beklenecek bir indirim değil bence o yüzden direkt alınmalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-