Arkadaşlar neden yapıp yapmadığımı sormayın lütfen. Ban sebebi mi? Arkadaşım yapmış da ben de yapacağım. Onlineda hile yapmış ban yemedi uyardım offlineda yapacak artık sorun olur mu? Ben de yapcağım offline'da.(Aile paylaşımı olduğu için o ban yerse ben de yiyorum.)
Detaylar
Kim cevapladı?Buzcuk
Uzman
Arkadaşlar neden yapıp yapmadığımı sormayın lütfen. Ban sebebi mi? Arkadaşım yapmış da ben de yapacağım. Onlineda hile yapmış ban yemedi uyardım offlineda yapacak artık sorun olur mu? Ben de yapcağım Offline'da.(aile paylaşımı olduğu için o ban yerse ben de yiyorum.)
Bence vardır. Ama %100 diyemem. Ben olsam bu riski almazdım.
Bence vardır. Ama %100 diyemem. Ben olsam bu riski almazdım.
Evet, yakalanan banlanıyor. Yaparsan müzayedede aynı arabadan aynı günde Max 1-2 tane sat. Ben de yapmıştım arkadaşım cıvıtıp 5-10 tane RS6 satışa koymuştu. Banlandı direkt.
Offlineda sorun olur mu? Bir de ban yiyince ne kadar yeniliyor?
il1rian
Becerikli
Ben soyle yapmistim su iskoc kalesi miydi neydi vardi bir tane sehir merkezinde 25m cr idi yanlış hatirlamiyorsam onu alacak kadar basip almistim 18 milyon civari CR geri vermisti wheelspinlerden ayrica bayağı bir araba ban yemedim.
LiteraryCrawL
Uzman
Ben FH4'te Full müzayede'den al sat yaparak kasmıştım. FH5'te ise Cheat Engine'den seviye basmıştım Seviye'den zaten wheel spin veriyor. 140k spin falan vardı.
Ben FH4'te Full müzayede'den al sat yaparak kasmıştım. FH5'te ise Cheat Engine'den seviye basmıştım Seviye'den zaten wheel spin veriyor. 140k spin falan vardı.
99.999.999 cr yaptım az önce.
LA Knight
Üstün
10-20-30 öyle kafadan atıyorlar. Gta gibi hesabını tek seferliğe mahsus 0'dan başlatmıyorlar.Offlineda sorun olur mu? Bir de ban yiyince ne kadar yeniliyor?
k_carmZ
Uzman
Oyunun geliştiricileri FH4'ü salalı çok oldu hocam. Artık FH5'te hileleri banlıyorlar sadece. FH4'te şu an için ban yemenizin tek yolu var o da sadece hile yaparak elde edilebilen McLaren P1 Owens Edition adlı arabayı almak. Bu arabayı garajınıza eklemediğiniz sürece hiçbir hileden ban yemezsiniz, içiniz rahat olsun.