Etmeyecek. FH5'te 2500 saati olan biri olarak söylüyorum. Crew inanılmaz dolu dolu bir oyun.Crew Motorfest 70 saat baydı şu sıralar. Ben de bekliyordum yalan yok, bi oynayalım bakalım inşallah tatmin eder.
Detaylar
Kim cevapladı?pawEn 2
Üstün
4 sahibiyim, ben de 11.47 gözüküyor.
Bildiğimiz Crew Motorsports mu?Etmeyecek. FH5'te 2500 saati olan biri olarak söylüyorum. Crew inanılmaz dolu dolu bir oyun.![]()
Motorfest.4 sahibiyim, ben de 11.47 gözüküyor.
Bildiğimiz Crew Motorsports mu?
Hiç Forza oynamadım (sistemin yetmediği için) ama videolardan izlediğim kadarıyla oyun hoşuma gidiyor. Sizce hangi versiyonu alınmalı?
Hiç Forza oynamadım (sistemin yetmediği için) ama videolardan izlediğim kadarıyla oyun hoşuma gidiyor. Sizce hangi versiyonu alınmalı?
Kesinlikle premium. Boş alırsan oyunun asıl tadı yok.
Kesinlikle premium. Boş alırsan oyunun asıl tadı yok.
Peki fiyatını hak ediyor mu oyun?
mr.esat 43
Üstün
Hocam bedava contentler bitti ya Crew'de. Hakket sıktı şu sıralar. Kütüphanede dursun fiyat güzel sonuçta.Etmeyecek. FH5'te 2500 saati olan biri olarak söylüyorum. Crew inanılmaz dolu dolu bir oyun.![]()
Ediyor. 150 saat civarı oynadım bir sıkıyor bir sarıyor arabalara ne kadar bağlı olduğuna göre değişir. Off road vesaire o bölümleri oynarsan zevkli.
pawEn 2
Üstün
Tamamen sana bağlı. 200 saat FH4'üm var mesela kütüphanem çok geniş değil arada oynayıp çıkıyorum. Arkadaş çevresi varken konvoy falan yapardık hep çok sarıyordu öyle öyle kasıldım bir de 20M'a araba satma işi falan birkaç olay var onlar olmasa sarmazdı mesela.