Detaylar
Kim cevapladı?ElonXMusk 58
Üstün
- Makaleler
- 1
Alınır, ama bütçeniz yeterse FH6 alın. Ama FH5 güzeldir alabilirsiniz.İyi Sosyaller, FH5 şu an en yüksek indirimi almış durumda sizce alınır mı? FH4 var fakat FH5 de en düşük fiyatını görünce alsam mı bilemedim. Ne dersiniz?
O kadar çıkmaz ya indirimde görünce açtım konuyu yani FH4 ile FH5 arasındaki farka değer mi?Alınır, ama bütçeniz yeterse FH6 alın. Ama FH5 güzeldir alabilirsiniz.
ElonXMusk 58
Üstün
- Makaleler
- 1
Anladım, FH5 arabalar daha fazla diye biliyorum. Ama FH5 alınır çok güzel oyun.O kadar çıkmaz ya indirimde görünce açtım konuyu yani FH4 ile FH5 arasındaki farka değer mi?
Elma ısıran 91
Bilgin
FH5’in bir numarası yoktu ya. 6’nın da öyle. 4 güzeldi sadece. Geri kalanları makyajlanmış 4 gibi. Ben alınmaz diyenlerdenim.
FH5 alınır mı diye sordum FH6 mı FH5 mi diye değil o kadar bütçe olsa bende biliyorum almasını.
Baktım, 13 dolara düşmüş. Fiyat iyi ama online nasıldır bilmiyorum. FH6 baya dolu şu an. 6'yı alırsan 5'e dönmek zorunda kalmazsın ama 5'i alırsan aklında kalır 6. oyun, senin bileceğin iş.FH5 alınır mı diye sordum FH6 mı FH5 mi diye değil o kadar bütçe olsa bende biliyorum almasını.![]()
Online tarafında dolu*
Aklımda kalsa bile bir oyuna o kadar para vermem ya. Benim için şahsen bir oyuna verilecek para max. 25 dolar.Baktım, 13 dolara düşmüş. Fiyat iyi ama online nasıldır bilmiyorum. FH6 baya dolu şu an. 6'yı alırsan 5'e dönmek zorunda kalmazsın ama 5'i alırsan aklında kalır 6. oyun, senin bileceğin iş.
Valla ben de CS'de item satarak almıştım, sonra 5-10 dolar ekleyip aldım oyunu. Çok iyi oyunsa pahalı da olsa alınır mesela gta 6 gibi bir oyunsa. Bence sen Fh5 al keyfine bak 13 dolar iyi fiyat.Aklımda kalsa bile bir oyuna o kadar para vermem ya. Benim için şahsen bir oyuna verilecek para max. 25 dolar.