Detaylar
Kim cevapladı?Biraz daha ayarları kurcalaman lazım. İstersen birkaç trick de verebiliirm. Çok güzeller yine de.
Olurr hocam verseniz işime yarar.Biraz daha ayarları kurcalaman lazım. İstersen birkaç trick de verebiliirm. Çok güzeller yine de.
Eki Görüntüle 138280
Eki Görüntüle 138284
İlk 2 fotoğrafta gece tercih etmişsin. Pozlamayı bir tık arttırıp arabayı ön plana çıkarabilirsin. Araba siyahsa kontrastı arttır daha da vahşi durur geceleri. Sıcaklık ayarı var gece vakti 50'nin altına çekmen gecenin hissiyatını verir. Renk kısmını da çok abartmadan 70 seviyesine getirebilirsin.
Diğer 2 fotoğrafta bariz bir şekilde göze çarpan, ekran çok soluk. Pozlama, Kontrast bunları artırman lazım. Onun dışında arkadaki nesneler kalitesi kötü grafik ayarlarınıza veriyorum. Bunu da poz süresini sona çekerek çözebilirsin. Bir de kamerayı arabanın üstüne tutup odak tuşuna bas, aslında bu odak tuşunu en başta yap. Sonrasında kamerayı oynatma yoksa tekrar odak tuşuna basmak durumunda kalırsın. Neyse odakladıktan sonra ayarlarda açıklık var ya onu 20'yi geçmeyecek şekilde artırırsan arkadaki bozulmalar göze çok batmaz. Örneklendirmeyi hep kaliteye al. Parlaklık ve kontrast birbiriyle orantılı gider onları kendin kurcalayarak kavrarsın. Durarak çektiğin fotoğraflarda sürcüyü kaldır çok saçma duruyor arabanın içinde.
Eski zamanlardan bir araba çekersen de rengi sıfırla veya sepyayı fulle bu şekilde güzel bir atmosfer katar:
Ayriyetten bu konularıma bakarak fikir edinebilirsin;
1.5 ay önce bir fotoğraf dump yapmıştım. Birkaç tane daha ekleyelim bakalım.
(m4 GTS'in kaplaması bana ait bu arada söylemem lazım.
)
- Michael MYERS
- forza forza horizon forza horizon 5 fotoğraflar horizon part 2
- Forum: Fotoğraf Sanatı
İlk çıktığı günden beri oynuyorum, oyundaki saatimin 4'te 1'i fotoğraflara gitmiştir. İşte bazı fotoğraflarım. (Herhangi farklı bir program kullanılmamıştır sadece oyun içi ayarlarla)
- Michael MYERS
- forza forza horizon forza horizon 5 fotoğraflar horizon
- Forum: Fotoğraf Sanatı
2.de arabayı odaklayıp açıklığı artırsan on numara olur muş. Alışırsın yavaş yavaş.