Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Deneme için etkinlik aranıyor 2-3 dakika bekliyorum eleştirmeye başla diyorum sonrasında ama deneme bulmuyor ve girmiyor sürekli aynı şey oluyor.

Şimdi baktım Horizon Turu da öyle.

Şimdi test etmek amacıyla bir deneme yarışı ve horizon turu etkinliğine katıldım. İkisinde de kısa sürede eşleşme bulup yarışı başlattı ve sorunsuzca tamamladık. Bu durumda iki olasılık var. Ya siz denediğiniz anda sunucularda bir sıkıntı vardı ya da oyununuzda veya cihazınızda sorun var. Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz? Ben PC üzerinde Xbox platformundan denedim. Aldığınız bir hata kodu var mı?

İlk defa oldu.

Şimdi test etmek amacıyla bir deneme yarışı ve horizon turu etkinliğine katıldım. İkisinde de kısa sürede eşleşme bulup yarışı başlattı ve sorunsuzca tamamladık. Bu durumda iki olasılık var. Ya siz denediğiniz anda sunucularda bir sıkıntı vardı ya da oyununuzda veya cihazınızda sorun var. Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz? Ben PC üzerinde Xbox platformundan denedim. Aldığınız bir hata kodu var mı?
Pc üzerinden. Aldığım bir hata kodu yok.

Steam.

Öncelikle VPN, DNS v.s. ne uyguladıysanız deaktif edin. Ardından aşağıdaki ekte görülen kısımda oyun dosyalarınızın bütünlülüğünü doğrulayın.

Ekran görüntüsü 2025-03-16 022051.webp

Ardından oyuna giriş yaparken kullandığınız XBOX hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapın. Bunları yaptıktan sonra tekrar deneme ve horizon turu etkinliklerine katılmayı deneyin.

Öncelikle VPN, DNS vs. Ne uyguladıysanız deaktif edin. Ardından aşağıdaki ekte görülen kısımda oyun dosyalarınızın bütünlülüğünü doğrulayın.

Eki Görüntüle 133077

Ardından oyuna giriş yaparken kullandığınız Xbox hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapın. Bunları yaptıktan sonra tekrar deneme ve Horizon turu etkinliklerine katılmayı deneyin.

VPN veya DNS kullanmıyorum. Dosyaları doğruladım halâ aynı çıldıracağım şimdi hiç girmiyor. Windows ayarlar kısmından uygulamalar kısmına gelip Forza Horizon seçip gelişmiş seçenekler ile onar yapacaktım ama gelişmiş seçenekler kısmı yok.

Öncelikle VPN, DNS v.s. ne uyguladıysanız deaktif edin. Ardından aşağıdaki ekte görülen kısımda oyun dosyalarınızın bütünlülüğünü doğrulayın.

Eki Görüntüle 133077

Ardından oyuna giriş yaparken kullandığınız XBOX hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapın. Bunları yaptıktan sonra tekrar deneme ve horizon turu etkinliklerine katılmayı deneyin.
Xbox hesabından çıkış yapmayı denemedim.