creazy 28
Başarılı
@Caner Uncu hocam, hangisi alınmalı?
Neden?
Tüm yorum bununla alakalı zaten okusana, FH3'ü de 4'ü de 5'i de oynamış biri olarak benim fikrim böyle.
Tüm yorum bununla alakalı zaten okusana, FH3'ü de 4'ü de 5'i de oynamış biri olarak benim fikrim böyle.
Araçlar daha fazla, harita daha büyük ama bence harita eski oyundan daha kötü, grafikleri azıcık daha cilalı ama 4'ün grafikleri de iyiydi zaten aşırı bir fark yok ama en büyük fark oyun 4'e göre daha kolaylaşmış ben bunu farkettim sürüş falan daha kolaydı arabalar yolu daha kolay tutuyordu ve FH4 kadar hantal değildi oynanış.Anladım hocam. Ben de FH5 almayı düşünüyordum ama sonunda almadım. Zaten çok oynamayacağım için boşuna para vermiş olacaktım. Tamam, 400–700 TL büyük bir para değil ama oyunun premium fiyatı 2100 TL civarı, %65 indirim de gerçekten iyi bir fırsat. Yine de fazla oynamayacağım için gerek görmedim.
FH4 bende zaten var. Bugün tekrar oynadım ama pek sarmadı. Siz oynadıysanız daha iyi bilirsiniz; FH4 ve FH5 arasında ne fark var çok hâkim değilim.
Araçlar daha fazla, harita daha büyük ama bence harita eski oyundan daha kötü grafikleri azıcık daha cilalı ama 4'ün grafikleri de iyiydi zaten aşırı bir fark yok ama en büyük fark oyun 4'e göre daha kolaylaşmış ben bunu fark ettim sürüş falan daha kolaydı arabalar yolu daha kolay tutuyordu ve FH4 kadar hantal değildi oynanış.
Forza Horizon oyunları zaten çok uzun ömürlü değil bence, hele tek başına oynuyorsan çabuk sıkılıp silmek çok olağan. Ama düzgün bir direksiyon seti varsa ayrı o zaman çok daha uzun saatler oynattırıyor.Anladım hocam. Açıkçası FH4'te araba sürmekte bayağı zorlandım. FH5 bana daha kolay gelmişti; geçmişte crack olarak indirip denemiştim ama o da çok sarmadı, silmiştim zaten. Bakalım FH5 ile FH6 arasında nasıl farklar olacak.
Bildigim kadarı ile kesin. 80 dolar diye açıklandı sanırsam.6'nın ne kadara çıkacağı belli değil. Ayrıca 6 çıkana kadar 4 mü oynayalım? Mantıksız bir yorum olmuş.