Detaylar
Kim cevapladı?Önceden RTX 3070 ekran kartım vardı. 8 GB VRAM yetersiz olduğu için o zamanlar yaşardım bu sorunu. Belki sizde de olabilir.
Sanmıyorum hocam 4070s var 12 GB VRAM.
LiteraryCrawL
Uzman
Fotoğrafta göründüğü gibi NVIDIA yeni driverdan mı acaba? Sorun neden kaynaklanıyor? Dosyaları doğruladım, Temp'leri sildim, hala aynı.
Eki Görüntüle 230222
Ara ara yolda da benzer durum oluyor mu?
Evet DDU ile silip kurdum bakacağım şimdi düzeldi mi?
LiteraryCrawL
Uzman
KB5074109 güvenlik güncellemesini kaldırman lazım eğer bu oluyorsa, KB5074109, bu en güncelleme ile değişti ama bir tur güvenlik güncellemesini kaldırdıktan sonra KB5074109 gelecektir bunu da kaldırdığında düzelir.
KB5074109 güvenlik güncellemesini kaldırman lazım eğer bu oluyorsa, KB5074109, bu en güncelleme ile değişti ama bir tur güvenlik güncellemesini kaldırdıktan sonra KB5074109 gelecektir bunu da kaldırdığında düzelir.
Hocam bende o yok galiba.
Yeni driverdan falan mı kaynaklı acaba ya moralim bozuldu.
Dosya Ekleri
LiteraryCrawL
Uzman
Dediğim gibi en son güncelleme ile değişti önce güvenlik güncellemesini kaldırman lazım sonra tekrar kontrol ettiğinde KB5074109 güvenlik güncellemesini göreceksin onu da kaldırman lazım.
windows update - güncelleştirme geçmişi - güncelleştirmeleri kaldır.
Dediğim gibi en son güncelleme ile değişti önce güvenlik güncellemesini kaldırman lazım sonra tekrar kontrol ettiğinde KB5074109 güvenlik güncellemesini göreceksin onu da kaldırman lazım.
Windows Update - güncelleştirme geçmişi - güncelleştirmeleri kaldır.
Hocam yok ki o fotoğraftada bakabilirsin bende yok o
LiteraryCrawL
Uzman
Hocam yok ki o fotoğraftada bakabilirsin bende yok o
Hocam zaten olmaması lazım diyorum. Bir tur sildikten sonra gelecek ve öyle kaldıracaksın. Ayrıca SS attığın kısım güncelleştirmeleri kaldır kısmından değil.