Detaylar
Kim cevapladı?Hocam, zaten olmaması lazım diyorum. Bir tur sildikten sonra gelecek ve öyle kaldıracaksın. Ayrıca SS attığın kısım güncellemeleri kaldır kısmından değil.
CMD'den de denedim, yok o bende. Dün format attım zaten, yok o.
Son düzenleyen: Moderatör:
6ODRA
Uzman
- Makaleler
- 1
Dostum hatalı kısmı geçtim genel olarak oyun berbat görünüyor, düşükte mi çalıştırıyorsun? Ayrıyeten veri kaybı olmadığına emin misin doku eksik gibi duruyor orda.Fotoğrafta göründüğü gibi NVIDIA yeni driverdan mı acaba? Sorun neden kaynaklanıyor? Dosyaları doğruladım, temp'leri sildim, hala aynı.
Eki Görüntüle 230222
LiteraryCrawL
Uzman
CMD'den de denedim, yok o bende. Dün format attım zaten, yok o.
Hocam şu kısmı SS atar mısınız?
Dostum, hatalı kısmı geçtim. Genel olarak oyun berbat görünüyor, düşük ayarlarda mı çalıştırıyorsun? Ayrıca veri kaybı olmadığına emin misin, doku eksik gibi duruyor orada.
Yok hocam.
Dostum, hatalı kısmı geçtim. Genel olarak oyun berbat görünüyor, düşük ayarlarda mı çalıştırıyorsun? Ayrıca veri kaybı olmadığına emin misin, doku eksik gibi duruyor orada.
Yok, 2K ekstrem ayarlarda 4x MSAA var.
Sanırım düzeldi. Steam klasöründeki Forza 5'in önbelleğini (cache) sildim. NVIDIA önbelleğini silmiştim. Şu anlık yok gibi ama tam emin değilim. Var mı?
6ODRA
Uzman
- Makaleler
- 1
Dostum, yanlış anlama ama o 2K ekstrem ayarsa ben de Lionel Messi'yim, Arjantin milli takımında oynuyorum. TAA kullanıp keskinliği max yap, daha iyi sonuç alırsın.Yok hocam.
Yok, 2K ekstrem ayarlarda 4x MSAA var.
Sanırım düzeldi. Steam klasöründeki Forza 5'in önbelleğini (cache) sildim. NVIDIA önbelleğini silmiştim. Şu anlık yok gibi ama tam emin değilim. Var mı?
Eki Görüntüle 230240
Dostum, yanlış anlama ama o 2K ekstrem ayarsa ben de Lionel Messi'yim, Arjantin milli takımında oynuyorum. TAA kullanıp keskinliği maksimize yap, daha iyi sonuç alırsın.
SS atayım istiyorsan, 2K ekstremde kanka. Niye yalan söyleme gereksiniminde bulunayım?
6ODRA
Uzman
- Makaleler
- 1
Yalan söylüyorsun demiyorum, eğer sorunu düzelttiğin halde oyun hala öyle görünüyorsa problem var demektir. Baksana çimlerde gölge bile yok çamur gibi duruyor, ağaçlar da piksel piksel.SS atayım istiyorsan, 2K ekstremde kanka. Niye yalan söyleme gereksiniminde bulunayım?
Eki Görüntüle 230253
Eki Görüntüle 230254
Yalan söylüyorsun demiyorum, eğer sorunu düzelttiğin halde oyun hala öyle görünüyorsa problem var demektir. Baksana çimlerde gölge bile yok, çamur gibi duruyor, ağaçlar da piksel piksel.
O shader'ın bozulmasından falandı galiba, şu anda güzel gözüküyor.
- Makaleler
- 7
MSAA'yi kapatip tekrar deneyin.
Durum hala ayniysa DDU ile su anki surucunuzu silip, 576.88 surucusunu kurup tekrar deneyin. ''Ugrasamam'' derseniz DDU'da sadece shader cache'ini temizlemek icin bir tus var, onu kullanip, bilgisayarinizi yeniden baslatin ve oyunu tekrar acin. Oyun shaderlari bastan yapacaktir.
MSAA ile anca bu kadar.
MSAA'yi kapatıp tekrar deneyin.
Durum hala aynıysa DDU ile şu anki sürücünüzü silip, 576.88 sürücüsünü kurup tekrar deneyin. "Uğraşamam" derseniz DDU'da sadece shader cache'ini temizlemek için bir tuş var, onu kullanıp, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oyunu tekrar açın. Oyun shader'ları baştan yapacaktır.
MSAA ile anca bu kadar.
Neyi açmam lazım? MSAA yerine TAA dediğiniz hangisi?
MSAA'yi kapatıp tekrar deneyin.
Durum hala aynıysa DDU ile şu anki sürücünüzü silip, 576.88 sürücüsünü kurup tekrar deneyin. "Uğraşamam" derseniz DDU'da sadece shader cache'ini temizlemek için bir tuş var, onu kullanıp, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oyunu tekrar açın. Oyun shader'ları baştan yapacaktır.
MSAA ile anca bu kadar.
Shader cache'i yapmıştım, driver'ı da tekrardan kurdum, birkaç cache sildim. Öyle şu anlık düzgün.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet