Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
GKY olmasi lazim, isimleri cok sacma. Keskinligi varsayilan olarak 5'e aliyor ancak 10'a yani maksimuma da alabilirsiniz, size kalmis. Her turlu MSAA'dan daha iyi temizliyor tirtiklari.Neyi açmam lazım MSAA yerine TAA dediğiniz hangisi?
FH5 her ne kadar MSAA dusunulerek yapilmis bir oyun olsa da yillar boyunca gelen guncellemeler ile MSAA destegini iyice bozdular, nasil bozdular bilmiyorum ancak bu oyunda TAA zaten daha iyi oluyor. Bunun disinda DLAA acabiliyorsaniz DLAA da acabilirsiniz, o da bu oyunda guzel.
Görüntü olması lazım, isimleri çok saçma. Keskinliği varsayılan olarak 5'e alıyor ancak 10'a, yani maksimuma da alabilirsiniz, size kalmış. Her türlü MSAA'dan daha iyi temizliyor tırtıkları.
FH5 her ne kadar MSAA düşünülerek yapılmış bir oyun olsa da yıllar boyunca gelen güncellemelerle MSAA desteğini iyice bozdular. Nasıl bozdular bilmiyorum ancak bu oyunda TAA zaten daha iyi oluyor. Bunun dışında DLAA açabiliyorsanız DLAA da açabilirsiniz, o da bu oyunda güzel.
DLAA hoşuma gitti, onu açtım. Güzel gibi, hem FPS'de de artış oluyor. Ayar olarak değiştirmem gereken bir şey var mı başka? Ekstremde devam mı etmeliyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Ekstrem ayarlarin tam acmadigi birkac ayar var, onlari da kokleyebilirsiniz. 4070S'in ustunden rahatlikla gelebiliyor olmasi gerek.
Ekstrem ayarların tam açmadığı birkaç ayar var, onları da kurcalayabilirsiniz. 4070S'in üzerinden rahatlıkla gelebiliyor olması gerek.
Hocam bir de NVIDIA App'ten ne açmam lazım? Preset K falan var. Forza için ne olmalı o? Fulleyeceğim de çok değişmiyordu diye biliyorum ama 4070S geliyor üstünden.
- Makaleler
- 7
2K DLAA icin FH5'de Preset K yeterli olur, M'e gerek yok. Baska bir ayara ellemenize gerek yok bence NVIDIA App tarafinda.Hocam bir de NVIDIA App'ten ne açmam lazım Preset K falan var?
Degismese de FPS icen seyler degiller zaten.Forza için ne olmalı o fulleyecegim de çok değişmiyordu diye biliyorum