mrtcN

Uzman
Merhaba arkadaşlar,
Eskiden bir Xbox konsol sahibiydim oradaki hesabımla PlayStation'da Forza Horizon 5 oynamak istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum ama bu benim ilk PS konsolum. Daha önce bir yerde oturum açmadım nasıl çözebilirim?

17641532476002889614493926432486.webp

Merhaba arkadaşlar,
Eskiden bir Xbox konsol sahibiydim oradaki hesabımla PlayStation'da Forza Horizon 5 oynamak istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum ama bu benim ilk PS konsolum. Daha önce bir yerde oturum açmadım nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 205499
Bu hatanın çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Microsoft Hesabınızı Kontrol Edin:
- Öncelikle, daha önce Xbox üzerinden kullandığınız Microsoft hesabınıza giriş yapın.
- Hesabınızın başka bir PlayStation Network (PSN) hesabına bağlı olup olmadığını kontrol edin.

2. PSN Hesabınıza Giriş Yapın:
- Eğer bir PSN hesabınız yoksa, yeni bir hesap oluşturun.
- Var olan PSN hesabınıza giriş yapın.

3. Bağlantıyı Kesin:
- Microsoft hesabınızı başka bir PSN hesabından çıkarmanız gerekiyor. Bunun için:
- Microsoft hesabınızın güvenlik ayarlarına gidin.
- "Bağlı Hesaplar" bölümünden, PSN hesabınızı kontrol edin ve gerektiğinde bağlantıyı kesin.

4. Yeni Bağlantı Kurun:
- Oyunu tekrar açın ve yeni PSN hesabınızı kullanarak Microsoft hesabınızla giriş yapmayı deneyin.

5. Destek Hattını Ziyaret Edin:
- Eğer sorun devam ederse, Microsoft ya da PlayStation destek sayfalarından yardım alabilirsiniz: forzasupport adresine gidin.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz.