Armi3067

Başarılı
Yer
İstanbul, Küçükçekmece
İyi günler dilerim forum,

Steam üzerinden yaklaşık 1-2 sene önce Forza Horizon 5 satın aldım ve daha önce Forza 5 oynadığım Microsoft hesabımı, Steam'deki oyun açılınca hesap istediği kısma girdim, ilerlemem aktarılmadı. Bunun cross-save olmadığından dolayı olduğunu öğrendim ve oyuna baştan başlayıp görevlerin hepsini yine bitirdim, buraya kadar sorun yok. Fakat hâlihazırda kullandığım Hotmail adresimi değiştirdim ve internette biraz araştırma yaptığım kadarıyla da oyunu silip tekrar yükleyince Microsoft hesabı istediği kısma başka bir hesap girince yine devam edebiliyor olmamdı ama ekran görüntüsünde de görüleceği üzere eski Hotmail adresimi görüyor ve sadece şifre istiyor. O hesaba artık erişimim yok ve farklı bir Microsoft hesabı ile "Oturum Aç" butonu çalışmıyor. Basıyorum, bastığım gibi o küçük sekme beyaz olup, aynen bu göründüğü şifre girme kısmına geri atıyor.

Steam, Forza 5'e başka Microsoft hesabı giremiyor muyum? Ekranda görülen Microsoft hesabıma artık erişimim yok. (Yeşil forumda bir arkadaş "AppData altındaki Forza Horizon 5 dosyasını silin, daha sonra oyunu açıp tekrar istediğiniz Microsoft hesabını bağlayın" diye bir tavsiyede bulunmuştu, o yöntem çalışmıyor.)

Ekran görüntüsü 2025-05-23 120126.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdiğiniz Microsoft hesabı ile Bilgisayarınızdaki Microsoft hesabı aynı olmalı diye biliyorum.
"Şu an bilgisayarımdaki Microsoft hesabı, yeni açmış olduğum hesap ama Steam'den indirdiğim Forza Horizon, eski hesaba giriş yaptırıyor ve "farklı hesap ile giriş yap" da diyemiyorum. Yani aynı hesaplar değil şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Şu an bilgisayarımdaki Microsoft hesabı, yeni açmış olduğum hesap ama Steam'den indirdiğim Forza Horizon, eski hesaba giriş yaptırıyor ve "farklı hesap ile giriş yap" da diyemiyorum. Yani aynı hesaplar değil şuan.
O zaman bağlanamaz maalesef. Hesabınıızı kurtarmanın hiçbir yolu yok mu?