Forza Horizon 5 nereden satın alınmalı?

Emirhan16

Çalışkan
Microsoft Store'de 500 TL ucuz diye oradan almak istiyorum ama "Microsoft Store'dan alma, pişman olursun, sorun yaşarsın." dediler. Sorun yaşatır mı alırsam?

Ben Steam üzerinden almıştım. Steam üzerinden almak daha mantıklı hatta şu an indirimde;

Alacaksanız 799'a Premium alın hocam. Çok fark var, değecektir 300 TL'ye. Onun dışında en ucuz Microsoft Store'da şu an. Microsoft sorun çıkartmaz bence, zira oyun Microsoft'un Steam'den de alsan Microsoft girişi istiyor zaten. Ve, Steam'den de alsan arkadaşların olarak Microsoft arkadaşların görünüyor.

Steam'den alsaniz da her turlu MS hesabiyla giris yapmaniz gerekiyor. En ucuz neredeyse oradan alin gecin. Steam'den alsaniz bile tipik Forza sorunlarini yasayabiliyorsunuz bile demeyecegim, yasiyorsunuz. Konvoy olustururken her turlu iskence cekiyorum Steam'den almama ragmen.

Bunun disinda Premium almayi dusunebilirsiniz ancak Premium aldiginizda butun DLC'lere erisiminiz olmuyor. MS oyle paragoz bir firma maalesef. Bunu bilerek alin.

Steam’den alın. Yarın bir gün Linux’a geçtiğinizde orada da oynarsınız. Microsof’tan satın aldığınızda Windows’tan başka bir mecrada oynayamazsınız. Bu sebeple Steam’den satın almanızı öneririm. En azından Windows’a mahkûm kalmazsınız.

Son düzenleme:
Microsoft Store'de 500 TL ucuz diye oradan almak istiyorum ama "Microsoft Store'dan alma, pişman olursun, sorun yaşarsın." dediler. Sorun yaşatır mı alırsam?
Microsoft Store'da daha ucuzsa oradan al bence. Microsoft Store'dan bir sürü oyun aldım hiç sorun yaşatmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…