GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 6 Şubat 2026 #1 Forza Horizon 5, Rampage V955 direksiyonu görmüyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.071 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 6 Şubat 2026 #2 @GALAXYGS, direksiyon olarak görmez, oyun kolu olarak algılar.
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 6 Şubat 2026 #3 michaelscofield dedi: @GALAXYGS, direksiyon olarak görmez, oyun kolu olarak algılar. Genişletmek için tıkla... Videolarda gözüküyor ama.
michaelscofield dedi: @GALAXYGS, direksiyon olarak görmez, oyun kolu olarak algılar. Genişletmek için tıkla... Videolarda gözüküyor ama.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.071 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 6 Şubat 2026 #4 GALAXYGS dedi: Videolarda gözüküyor ama. Genişletmek için tıkla... Aynı ürünü kullanıyordum, driver kurdum fakat yine algılamadı. Siz deneyin bir de driver kurmayı, fakat olacağını sanmam.
GALAXYGS dedi: Videolarda gözüküyor ama. Genişletmek için tıkla... Aynı ürünü kullanıyordum, driver kurdum fakat yine algılamadı. Siz deneyin bir de driver kurmayı, fakat olacağını sanmam.
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 6 Şubat 2026 #5 michaelscofield dedi: Aynı ürünü kullanıyordum, driver kurdum fakat yine algılamadı. Siz deneyin bir de driver kurmayı, fakat olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam driverı var mı bir de kontrolcü olarak yaptığımda direksiyon çalışmıyor pedallar çalışıyor tek. Bir de hocam yanlış yazmışım V995 olacak. @michaelscofield Son düzenleme: 6 Şubat 2026
michaelscofield dedi: Aynı ürünü kullanıyordum, driver kurdum fakat yine algılamadı. Siz deneyin bir de driver kurmayı, fakat olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam driverı var mı bir de kontrolcü olarak yaptığımda direksiyon çalışmıyor pedallar çalışıyor tek. Bir de hocam yanlış yazmışım V995 olacak. @michaelscofield
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.071 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 6 Şubat 2026 #6 GALAXYGS dedi: Hocam driverı var mı bir de kontrolcü olarak yaptığımda direksiyon çalışmıyor pedallar çalışıyor tek. Bir de hocam yanlış yazmışım V995 olacak. @michaelscofield Genişletmek için tıkla... Anladım zaten V995 olduğunu, sorun yok. Başka oyunlarda bu sorunlar oluyor mu?
GALAXYGS dedi: Hocam driverı var mı bir de kontrolcü olarak yaptığımda direksiyon çalışmıyor pedallar çalışıyor tek. Bir de hocam yanlış yazmışım V995 olacak. @michaelscofield Genişletmek için tıkla... Anladım zaten V995 olduğunu, sorun yok. Başka oyunlarda bu sorunlar oluyor mu?
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 6 Şubat 2026 #7 michaelscofield dedi: Anladım zaten V995 olduğunu, sorun yok. Başka oyunlarda bu sorunlar oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yok demek istediğim direksiyonu yarım döndürüyorum öyle algılıyor o sıkıntı Forza Horizon 4 dede aynıydı. 900 derece görmüyor Tek Forza'da var.
michaelscofield dedi: Anladım zaten V995 olduğunu, sorun yok. Başka oyunlarda bu sorunlar oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yok demek istediğim direksiyonu yarım döndürüyorum öyle algılıyor o sıkıntı Forza Horizon 4 dede aynıydı. 900 derece görmüyor Tek Forza'da var.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.071 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 6 Şubat 2026 #8 GALAXYGS dedi: Hocam yok demek istediğim direksiyonu yarım döndürüyorum öyle algılıyor o sıkıntı Forza Horizon 4 dede aynıydı. 900 derece görmüyor Tek Forza'da var. Genişletmek için tıkla... Hassasiyet ayarları yaptınız mı?
GALAXYGS dedi: Hocam yok demek istediğim direksiyonu yarım döndürüyorum öyle algılıyor o sıkıntı Forza Horizon 4 dede aynıydı. 900 derece görmüyor Tek Forza'da var. Genişletmek için tıkla... Hassasiyet ayarları yaptınız mı?
KS KS GALAXYGS Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 108 Beğeniler 3 6 Şubat 2026 #9 michaelscofield dedi: Hassasiyet ayarları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım az ölü bölge varda vitesleri nasıl yapacağım bir de direksiyonun mode değiştirince çalışıyor. Ölü bölge derken yine var çeyrekde dönüyor. Oda 277 de oluyor 900 de bayağı sonra görüyor. Bir de driver derken ne demek istediniz. Son düzenleme: 6 Şubat 2026
michaelscofield dedi: Hassasiyet ayarları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım az ölü bölge varda vitesleri nasıl yapacağım bir de direksiyonun mode değiştirince çalışıyor. Ölü bölge derken yine var çeyrekde dönüyor. Oda 277 de oluyor 900 de bayağı sonra görüyor. Bir de driver derken ne demek istediniz.