Detaylar
Kim cevapladı?ETS'deRampage V955 direksiyon sertiliği ayarlama ETS 2 ve Farming Simulator 25-22.
@ircoas
Bu ayarlari kistikca sertlik azalacaktir ancak hepsini kismayin bir anda. Tek tek deneye deneye size uygun ayarlari bulun.
FM'de sertlik ayari yoktu sanirsam.
GALAXYGS
Becerikli
ETS'de Eki Görüntüle 218736
Bu ayarlari kistikca sertlik azalacaktir ancak hepsini kismayin bir anda. Tek tek deneye deneye size uygun ayarlari bulun.
FM'de sertlik ayari yoktu sanirsam.
Force freedback hangisiyle kısılıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi Force Feedback ayari. Bir tanesi ile komple kisilmiyor. Hepsini azaltin tek tek arttirip azaltarak kendinize uygun ayarlari bulun.
GALAXYGS
Becerikli
Hepsi Force feedback ayari. Bir tanesi ile komple kisilmiyor. Hepsini azaltin tek tek arttirip azaltarak kendinize uygun ayarlari bulun.
Peki hocam farming de nasıl oluyor direksiyonu bugün aldım o yüzden pek bir şey bilmiyorum videolarını izledimde ETS 2 gaza basınca tır gitmiyor.
Peki hocam farming de nasıl oluyor direksiyonu bugün aldım o yüzden pek bir şey bilmiyorum videolarını izledimde ETS 2 gaza basınca tır gitmiyor.
FS'de FFB ayari olmama ihtimali yuksek. Kontroller bolumunde kontrolcu eksenleri bolumunden pedal'lari tanitmaniz lazim. Veya direkt kontrol sihirbazini kullanin.
GALAXYGS
Becerikli
FS'de FFB ayari olmama ihtimali yuksek. Kontroller bolumunde kontrolcu eksenleri bolumunden pedal'lari tanitmaniz lazim. Veya direkt kontrol sihirbazini kullanin.
FS de FFB nerede kısılıyor ayarlardan 9 yıllık FS oyuncusuyum bilmiyorum.
FS hakkinda bilgim yok ne yazikki.FS de FFB nerede kısılıyor ayarlardan 9 yıllık FS oyuncusuyum bilmiyorum.