Makaleler
50
Elimde 400'e yakın araba var, neredeyse hepsini sürdüm. Sesi etkileyici olan tek tük araç var, muhtemelen bende olmayıp da sesi güzel olan arabalar vardır. Sizlerden de bu arabalara yönelik öneri bekliyorum.

20.000.000 puan var, her arabaya yetecektir.

Ornek olmasi acisindan Mclaren F1, Lexus LFA, Ferrari 812 Superfast, M3 GTR gibi bir sey ariyorum.

Var.
Var.
Huracan Super Trofeo, DLC ile gelen V10/V12'ler.
Bunlari bilmiyorum. Gorev ile mi aliniyorlar, parayla mi, yoksa gercek parayla mi :D

FH5'i bilmem de 4'te GTR veya Porsche Panamera çok iyi. Varsa bakarsın.
Bunlar da elimde var hocam. Baska oneriniz var mi?

Nadir araçlardan örnek vereceğim M4 GTS, yeni M3 ve M4 sesleri güzel. Hatcback olarak i30n ve yeni kasa Ford st güzel sesleri var. GTR R35 nismo (yeni kasa) sesi bir tık daha iyi diğer R35'lere göre. Audi RS6, RS7'nin hırıldaması hoş ve RS3 veya S3'tü yeni kasa onunda hoş bir sesi var sokak egzozu ile. Alfa Romeo Giulia'nın sesini tam hatırlayamıyorum ama sürüşünden çok zevk alıyordum bu yüzden seside iyi olabilir. Ferrari'de zaten çoğu aynı ama gtc4Lusso'nun sesi nedense aklımda kalmış kontrol edebilirsin. Bir de hepsinin egzoz modifikasyonlarına tek tek bak, en sondakini seçip geçme çünkü bazen diğer seçenekler daha iyi olabiliyor. Şu anlık hatırladıklarım bunlar eğer aklıma gelirse bu mesaja ekleme yaparım.

Oyundaki araçların birçoğu ses olarak ya birbirine benzer ya da isabetli değil. Zaten oyundaki bir çok aracı sürmüşsün, bu yüzden Revolusound modunu kullanmanı öneririm. Daha farklı bir deneyim yaşayacağına eminim. Oyunu her yüklediğimde kesinlikle kurarım bu modu. Eğer kurduysan RX-8 ve McLaren P1 sesleri çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör: