Forza Horizon 5'te bütün arabaları açmanın bir yolu var mı?

cleanris

Uzman
Merhaba,

Neredeyse bütün DLC araçlarına sahibim. Almadığım DLC araçlar harici bütün arabaları satın almak istiyorum, 400M CR kaldı hesabımda. Tek tek market kısmından almaya çalıştığımda bitmeyecek bir işe girişiyormuş gibi hissediyorum ve sanki CR de yetecek gibi durmuyor. Onun aksine müzayede bile satılmayan değerli araçlar var. Değerli araçlarla birlikte bütün araçları açmanın bir yolu var mı?

Ben 2050'ye kadar donanım banı yemiştim geçen ay sistem değiştirdim yine yaptım bir sıkıntı yok şu an.

Ben sistemimi yeni yükselttim, ban yersem açamam muhtemelen ve nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok.

Gamepassınız Xbox hesabınıza değil ise Microsoft'a bağlıysa farklı bir Game Pass üzerinden hile ile alıp müzayedeye koyup kendi hesabınızdan ucuza alabilirsiniz. Tabii bunu bir arkadaşınızla yapmanız gerek. Bazı arabalara resmen nöbet tutuyorlar saniyesinde alınıyor.

Merhaba,

Öncelikle hile kullanırsanız kesin olarak online banı yersiniz, o işe girişmenizi önermem. Hilesiz toplamanız için önerebileceğim birkaç yöntem var. Öncelikle araç mağazasında satılan arabaları teker teker almak yerine hızlıca alabileceğiniz küçük bir taktik mevcut. Araç koleksiyonuna girip almak istediğiniz arabayı seçerek Y tuşuna basarsanız saniyesinde o arabayı animasyon görmeden alabiliyorsunuz. Bu da ciddi zaman kazandırıyor.

Bulması zor nadir araçlara gelirsek onların çoğunu halihazırda sahne arkasına eklediler, eklemeye de devam ediyorlar. Geçiş biletleri biriktirerek onları oradan elde edebilirsiniz. Sahne arkasına eklenmeyen nadir araçlar içinse mecburen müzayede evinde pusu kurmanız gerekecek. Auction house sniping yöntemini araştırabilirsiniz.

Son olarak bu oyundaki tüm arabaları legal olarak toplamak imkansıza yakın. Elde etmesi çok zor olan 2 adet DLC arabası var ve fiyatları aşırı uçuk. Biri yalnızca Forza sürümü gamepad aldığınızda gamepad kutusundan çıkıyor. Diğeri ise Forza'yla bir oje markasının yaptığı bir collabtan kaynaklı olarak oje alışverişlerinde hediye olarak veriliyordu ki bu kampanya biteli çok oldu. Kodlar karaborsada ve minimum $300 gibi uçuk fiyatlar isteniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…