Bol bol ses istiyorum bu oyundan. Tatmin edici motor sesi istiyorum. NFS Hot Pursuit gibi, Rivals gibi sesler istiyorum ama olmayacak muhtemelen.

İnsan bir Tucson sürmek istiyor ya. Astra, Egea, Corolla, Tiguan gibi araçların gelmesi lazım. Şahsen Bugatti alıp 200 250 basarak gezmek keyif vermiyor.
Değil mi? Hayatta asla sahip olamayacağımız bir arabayı sürmek sahte hissettiriyor. Bugün sabahtan akşama kadar Megan 2 ile turladım oyunda mesela çok keyif verdi.

Çok kötü oyun olacakmış gibi hissediyorum. Belki de Japonya'yı ve onun kültürünü, insanını sevmediğim içindir. Almayacağım ilk Forza oyunu.

Kötü oyun olma ihtimali yok. Forza zaten oyunlarında büyük değişikliklere gitmiyor. FH6'da da oynanış olarak falan bir değişiklik olmayacaktır. FH5'ten farklı olarak atmosfer, modifiye ve araç sesleri gibi farklılıklar olacaktır. Japonya'da geçecek olması zaten zaten oyunu en iyi Forza oyunu yapmaya yeterli olacak.

İyi ki 4'ü almışım zamanında, 5'i kimse beğenmiyor bende almadım. Bu yüzden 6'dan ümitliyim bakalım.

Kötü oyun olma ihtimali yok. Forza zaten oyunlarında büyük değişikliklere gitmiyor. FH6'da da oynanış olarak falan bir değişiklik olmayacaktır. FH5'ten farklı olarak atmosfer, modifiye ve araç sesleri gibi farklılıklar olacaktır. Japonya'da geçecek olması zaten zaten oyunu en iyi Forza oyunu yapmaya yeterli olacak.
Kendi açımdan söyledim. Kimsenin adından konuşmadım farkındaysanız.

Kendi açımdan söyledim. Kimsenin adından konuşmadım farkındaysanız.

Forza 4-5 senin için iyi bir oyunsa 6'nın kötü olma ihtimali yok bundan bahsettim. Forza oyunlarında büyük değişiklik yapmıyor. Sadece Japonya'da (sevmediğin bir ülkede) geçtiği için çok kötü oyun olacakmış gibi hissediyorum demek yerine, direkt Forza 6 benlik bir oyun değil gibi bir şey demek daha mantıklı çünkü çok kötü oyun olacakmış gibi hissediyorum dediğinde sanki oyunu 5'ten çok farklı bir şeyler yapacaklarmış ve sen bunu beğenmeyecekmişsin gibi bir anlam çıkıyor. Oysaki Forza modifiye, araç sesleri ve atmosfer dışında pek bir şey değiştirmeyecektir.

Forza 4-5 senin için iyi bir oyunsa 6'nın kötü olma ihtimali yok bundan bahsettim. Forza oyunlarında büyük değişiklik yapmıyor. Sadece Japonya'da (sevmediğin bir ülkede) geçtiği için çok kötü oyun olacakmış gibi hissediyorum demek yerine, direkt Forza 6 benlik bir oyun değil gibi bir şey demek daha mantıklı çünkü çok kötü oyun olacakmış gibi hissediyorum dediğinde sanki oyunu 5'ten çok farklı bir şeyler yapacaklarmış ve sen bunu beğenmeyecekmişsin gibi bir anlam çıkıyor. Oysaki Forza modifiye, araç sesleri ve atmosfer dışında pek bir şey değiştirmeyecektir.
Ben 5'i de beğenmemiştim ve neden mecbur sevdirmeye çalışıyorsunuz anlamadım.