Arkadaşlar selam. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere emin olamadım. Oyunun fiyatı Steam'de neredeyse 50 dolar, biraz fazla geliyor. Forza 4'ü de zamanında 50 TL gibi bir fiyata almıştım; öyle bakınca iyice pahalı geliyor. Forza 4'ü 130 saat oynadım. 5'i almadım çünkü haritası cazip gelmemişti ama 6 çok güzel gözüküyor. Sizce fiyatına değer mi? Onun dışında indirim dönemini beklesem daha mı iyi olur?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Alınmaz, yüzde 50 indirim bekle. Ben pişmanım biraz.
Remus Lupin 63
Üstün
- Makaleler
- 1
4'ten geçeceksen değer. Ki bence her türlü değer. Şu ana kadar çıkmış en güzel Forza Horizon oyunu bence bu. İster indirim bekle, ister paylaşımlı hesap al. Ben 100 TL'ye almıştım paylaşımlı hesap.
Sonbahar indiriminde girer mi %50 olmasa bile?Alınmaz, yüzde 50 indirim bekle. Ben pişmanım biraz.
YASEDEM 63
Başarılı
Arkadaşlar selam. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere emin olamadım. Oyunun fiyatı Steam'de neredeyse 50 dolar, biraz fazla geliyor. Forza 4'ü de zamanında 50 TL gibi bir fiyata almıştım; öyle bakınca iyice pahalı geliyor. Forza 4'ü 130 saat oynadım. 5'i almadım çünkü haritası cazip gelmemişti ama 6 çok güzel gözüküyor. Sizce fiyatına değer mi? Onun dışında indirim dönemini beklesem daha mı iyi olur?
Hocam, indirim döneminde alabilirsiniz veya başka yollarla da oynayabilirsiniz. Ben almayı düşünüyordum, başka yollarla elde edenlerle aynı sunucuya düştüğümü fark edince almaktan vazgeçtim.
Bence alınır. İndirimleri bekliyorum. Ön sipariş döneminde alacaktım ya. Off offf. O zaman ekonomikti.
Hocam nasıl yani? Paylaşımlı hesaplarla mı yoksa korsan indirenlerle mi aynı sunucuya düştünüzHocam, indirim döneminde alabilirsiniz veya başka yollarla da oynayabilirsiniz. Ben almayı düşünüyordum, başka yollarla elde edenlerle aynı sunucuya düştüğümü fark edince almaktan vazgeçtim.
Katılıyorum, keşke alsaydım. O zaman yanlış hatırlamıyorsam 30 dolardı.Bence alınır. İndirimleri bekliyorum. Ön sipariş döneminde alacaktım ya. Off offf. O zaman ekonomikti.
YASEDEM 63
Başarılı
Hocam nasıl yani? Paylaşımlı hesaplarla mı yoksa korsan indirenlerle mi aynı sunucuya düştünüz
Korsan indirenlerle hocam. Burada anlatamayacağım yöntemlerle girebiliyorlar. İndirmeler hariç 10 dakika sürmüyor normal sunuculara girmek için yaptıkları işlemler.
Çok saçmaymış hocam. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinKorsan indirenlerle hocam. Burada anlatamayacağım yöntemlerle girebiliyorlar. İndirmeler hariç 10 dakika sürmüyor normal sunuculara girmek için yaptıkları işlemler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Seagate BarraCuda ST4000DM004 SATA 3.0 için HDD kutusu önerisi
- PoseidonWhisper