(Oyununuz bozulursa sorumluluk bende değil.)

Merhaba, bugün Forza Horizon 6'da radyodaki müzikleri kendi müzikleriniz ile nasıl değiştireceğinizi göstereceğim.

İlk önce Python 3.10, FH6_Radio_Tool uygulamasını ve Fmod Bank Tools'u indirelim.

İnen 2 ZIP dosyasını istediğiniz bir yere çıkartın. İlk önce FH6_Radio_Tool dosyasındaki "setup_env.bat" dosyasını açalım. CMD üzerinden bir şeyler yüklenecek, 5-10 dakika sürebilir.

Sonrasında "run_tool.bat" dosyasını açalım.

UI Language'yi English yapalım ve arayüz bu şekilde
1779523786023.webp

Game root yerini oyunun kurulu olduğu yeri seçin.

Target radio kısmından istediğiniz oyun içindeki bir radyo istasyonunu seçin. Bu arada yanlarında kaç tane müzik parçası olduğu yazıyor, sizin de buna göre müzikleri hazırlamanız lazım. Örneğin ben Horizon Wave'i seçtim ve 25 tane müzik yükleyebilirim. Kısaca yanlarında yazan parça sayısına göre yükleyebilirsiniz. (Bu arada müzikler .waw biçiminde olsun.)

1779523994609.webp

Müzikleri hazırladıktan sonra yine üst kısımdan music folder kısmından müziklerin olduğu yeri seçin.

Seçtikten sonra "Replace All" ve "Select All"a basın.
1779524766726.webp

Sonrasında "Apply replacement"e basın ve next'e basın.

Her şarkı için rastgele yerlerde şarkıların başlamaması için teker teker "analyze loop" a basın ve next deyin.

bu ekrandan indirdiğimiz Fmod Bank Tools'un exe'sini seçin.

"One-click replace"e basın ve çıkan pencereye "yes" deyin. Ve işlemin bitmesini bekleyin. (Sağ alt kısımdan ne kadar kaldığını görebilirsiniz.)

İşlem bitince oyuna girin ve müzikleri yüklerken ki seçtiğiniz radyo istasyonuna girin. Ve artık istediğiniz gibi kendi müziklerinizi dinleyebilirsiniz! Ban riski yoktur. Sadece ses dosyası değiştiği için online modlarda ban riski oluşturmuyor.

1779526195219.webp

Son düzenleme:
(Oyununuz bozulursa sorumluluk bende değil.)

Merhaba, bugün Forza Horizon 6'da radyodaki müzikleri kendi müzikleriniz ile nasıl değiştireceğinizi göstereceğim.

İlk önce Python 3.10, FH6_Radio_Tool uygulamasını ve Fmod Bank Tools'u indirelim.

İnen 2 ZIP dosyasını istediğiniz bir yere çıkartın. İlk önce FH6_Radio_Tool dosyasındaki "setup_env.bat" dosyasını açalım. CMD üzerinden bir şeyler yüklenecek, 5-10 dakika sürebilir.

Sonrasında "run_tool.bat" dosyasını açalım.

UI Language'yi English yapalım ve arayüz bu şekilde
Eki Görüntüle 251460

Game root yerini oyunun kurulu olduğu yeri seçin.

Target radio kısmından istediğiniz oyun içindeki bir radyo istasyonunu seçin. Bu arada yanlarında kaç tane müzik parçası olduğu yazıyor, sizin de buna göre müzikleri hazırlamanız lazım. Örneğin ben Horizon Wave'i seçtim ve 25 tane müzik yükleyebilirim. Kısaca yanlarında yazan parça sayısına göre yükleyebilirsiniz. (Bu arada müzikler MP3 olursa daha iyi olur ama ben FLAC kullandım ve sorun yaşamadım.)

Eki Görüntüle 251466

Müzikleri hazırladıktan sonra yine üst kısımdan music folder kısmından müziklerin olduğu yeri seçin.

Seçtikten sonra "Replace All" ve "Select All"a basın.
Eki Görüntüle 251470

Sonrasında "Apply replacement"e basın ve next'e basın.

Tekrar next'e basın ve bu ekrandan indirdiğimiz Fmod Bank Tools'un exe'sini seçin.

"One-click replace"e basın ve çıkan pencereye "yes" deyin. Ve işlemin bitmesini bekleyin. (Sağ alt kısımdan ne kadar kaldığını görebilirsiniz.)

İşlem bitince oyuna girin ve müzikleri yüklerken ki seçtiğiniz radyo istasyonuna girin. Ve artık istediğiniz gibi kendi müziklerinizi dinleyebilirsiniz! Ban riski yoktur. Sadece ses dosyası değiştiği için online modlarda ban riski oluşturmuyor.

Eki Görüntüle 251476

Uyarı!!: Şarkının ortasında başlama gibi bir problem var onu çözersem rehberi güncelleyeceğim.
Elinize sağlık hocam. Spotify entegre modu içinde rehber bekliyorum.

Elinize sağlık hocam. Spotify entegre modu içinde rehber bekliyorum.
Spotify için Reddit'te konu açmışlar belki işine yarar.

Gereksinimler:

• FH6'nın Steam veya Microsoft Store/Game Pass sürümü
  • Spotify Premium
  • Oyun içinde Yayıncı Modu etkinleştirildi.
  • Radyo DJ'inin kapatılması tavsiye edilir.

• İndirmek:

Https://www.nexusmods.com/forzahorizon6/mods/95

Tanıtım videosu:

Resmi olmayan, hayranlar tarafından yapılmış bir moddur; Turn 10, Playground Games, Xbox Game Studios, Microsoft veya Spotify ile hiçbir bağlantısı yoktur.

İnsanlar yasaklanma riski hakkında konuşuyorlar, bu yüzden açıklama yapıyorum. Evet, bu modun kullanımı geliştiriciler tarafından muhtemelen amaçlanmamıştır ve bunu kullanmaya karar veren herkes bunu kendi sorumluluğunda yapar.
    Bununla birlikte, bu tamamen istemci tarafında çalışan bir moddur, yani oyun sunucularına gönderilen hiçbir veri hiçbir şekilde değiştirilmez.

Spotify için Reddit'te konu açmışlar belki işine yarar.

Gereksinimler:

• FH6'nın Steam veya Microsoft Store/Game Pass sürümü
  • Spotify Premium
  • Oyun içinde Yayıncı Modu etkinleştirildi.
  • Radyo DJ'inin kapatılması tavsiye edilir.

• İndirmek:

Https://www.nexusmods.com/forzahorizon6/mods/95

Tanıtım videosu:

Resmi olmayan, hayranlar tarafından yapılmış bir moddur; Turn 10, Playground Games, Xbox Game Studios, Microsoft veya Spotify ile hiçbir bağlantısı yoktur.

İnsanlar yasaklanma riski hakkında konuşuyorlar, bu yüzden açıklama yapıyorum. Evet, bu modun kullanımı geliştiriciler tarafından muhtemelen amaçlanmamıştır ve bunu kullanmaya karar veren herkes bunu kendi sorumluluğunda yapar.
    Bununla birlikte, bu tamamen istemci tarafında çalışan bir moddur, yani oyun sunucularına gönderilen hiçbir veri hiçbir şekilde değiştirilmez.

Neden Spotify Premium istiyor, onu anlamadım.