Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Forza Horizon 6 Game Pass'e gelir mi sizce?
Doğrulanmış, kaçırmışım. :')
Sizce ilk çıktığında optimizasyonu nasıl olur?İlk günden Game Pass'e eklenecek. Resmi fragmaninda da yazmakta.
Forza oyunlarının optimizasyonu iyi. Mesela benim 2019'dan kalma 2060 6gb vram'ı var FH 4'ü HDD'de bile oynuyordum mesela. FH 5'te HDD'den oynanmasa bile 1080p Ultra grafiklerde oynuyordum onu da.
Forza oyunlarının optimizasyonu iyi. Mesela benim 2019'dan kalma 2060 6 GB VRAM'ı var FH 4'ü HDD'de bile oynuyordum mesela. FH 5'te HDD'den oynanmasa bile 1080p Ultra grafiklerde oynuyordum onu da.
Sisteminde tozlanma veya eskime yoksa ve orta segment ise Ultra ayarda bile oynarsın. Ama benim gibi eski veya daha da eski kartlar high oynatır. FH 5'te şehir içinde yine FPS düşüşü oluyordu bende çünkü. Ama belki derinlerdeki tozdan kaynaklı olabilir çünkü ilk başladığımda olmuyordu öyle bir FPS düşüşü.
4060 olsa hele hele oynatır ama 4050'yi bilemiyorum. Çok anlamam etmem de vram açısından, 6gb vram bu devirde orta segment bile sayılmaz herhalde. FH 5 önerilen sistemde 8gb vram'lık ekran kartları istiyormuş aslında ve cidden ben 6gb vram'lik 2060'la "video ön belleği uyarısı" alıyordum. Ama ucu ucuna yeterli olacak ki ayarları kısmıyordum ama oyunun ortasında uyarı atıyordu. FH 6'da bu daha belirgin olacaktır eğer çok değişik bir şey denemezlerse.Bende de RTX 4050 6 GB var hocam yüksek te oynasam yeterli zaten.