Detaylar
Kim cevapladı?LiteraryCrawL 2
Uzman
Microsoft gaming CEO'su phil spencer yeni Forza'nın 2026'da çıkacağını birinci ağızdan doğruladı.
Kaynak
Oyun çıktıktan sonra muhtemelen 1.5 yıl sonra PlayStation 5 platformuna da gelebilir. Yeni oyundan bir beklentiniz var mı?
Açıkçası ben bu yıl bekliyordum. GTA 6 çıktıktan sonra işi biraz zor maalesef.
Beklenti ise klasik bir şekilde yeni yer, yeni araçlar ve gelişmiş grafikler.
İtachi Uchiha
Yetkin
Daha fazla harita ve ultra modifiye özelleştirmesi istiyorum.
Lütfen 5'teki gibi Ankara'da geçmesin.
miraçov
Üstün
Şu Ferrari'lerin seslerini doğru düzgün yapsınlar arkadaş. Zaten alamıyoruz kiralama desen bir dünya para sadece oyunda deneyim edebiliyoruz gerçek seslerini koyun artık araçların.
Direkt baştan söyleyelim. Türkiye'de geçmez arkadaşlar 
Japonya, İtalya, Almanya, Brezilya veya Güney Afrika olabilir. Japonya bence en düşük ihtimal. Cape Town vs. güzel olabilir. Bence Güney Afrika'da geçecek.
Japonya, İtalya, Almanya, Brezilya veya Güney Afrika olabilir. Japonya bence en düşük ihtimal. Cape Town vs. güzel olabilir. Bence Güney Afrika'da geçecek.
- Makaleler
- 1
Güzel bir yerde geçsin de, Forza Horizon 4'ün yeri Britanya güzeldi cidden. Yine güzel bi yer lazım.
Astrea Virgo 18
Yetkin
Bana yine farklı haritada, kopyala-yapıştır içerikle oyun yapacaklar gibime geliyor. Forza Horizon 4'ten devam eden oynanış mekaniklerini devam ettirmeye çalışıyorlar. Bir önceki oyunda gelişi güzel meydan okumalar, hikaye görevleri ve 4 mevsimlik mod sayesinde dinamik yol şartlarında sürüş imkanı sunuyordu.
Sadece bunlarla kalmıyorlar, 3. oyundan kalma motor seslerini kullanmaya devam etmeleri de saçmalık. NFS serisinde bile modifiye ettiğin aracın motor eski mevcut motor sesine sadık kalırken, spor arabaya V8 motor taktığınızda kamyon sesi çıkarması saçmalığına dikkat etmeleri gerekiyor.
Sadece bunlarla kalmıyorlar, 3. oyundan kalma motor seslerini kullanmaya devam etmeleri de saçmalık. NFS serisinde bile modifiye ettiğin aracın motor eski mevcut motor sesine sadık kalırken, spor arabaya V8 motor taktığınızda kamyon sesi çıkarması saçmalığına dikkat etmeleri gerekiyor.
Koneko Toujou 43
Üstün
Microsoft gaming CEO'su phil spencer yeni Forza'nın 2026'da çıkacağını birinci ağızdan doğruladı.
Kaynak
Oyun çıktıktan sonra muhtemelen 1.5 yıl sonra PlayStation 5 platformuna da gelebilir. Yeni oyundan bir beklentiniz var mı?
Daha 5'i alamadım ama bekleyin ya.
LiteraryCrawL 2
Uzman
NFS serisinde bile modifiye ettiğin aracın motor eski mevcut motor sesine sadık kalırken, spor arabaya V8 motor taktığınızda kamyon sesi çıkarması saçmalığına dikkat etmeleri gerekiyor.
Hocam NFS oynamadım ama Engine swap ile motor güçlendirmeyi karıştırıyor gibisiniz. FH5'te Engine swap olabilen motorların sesi hangi araca koyarsanız koyun aynı ses olacaktır. NFS'de olan durum tahminimce Engine swap değil, aracın kendi motorunu güçlendiriyorsunuz. Bu yüzden ses aynı kalıyor. FH5'te direkt motor değiştiği için doğal olarak seste değişiyor. Eğer ses değişmesini istemiyorsanız aracın stok motoru üzerine güçlendirme yapın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Steam Kullanıcıların nasıl çok fazla sayıda oyunu oluyor?
- PC Uzmanı
-
-
Kardeşimi Eğitiyorum kanalı neden video atmayı bıraktı?
- Captain Skriniar