21931

Deneyimli
Makaleler
1
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer yeni Forza'nın 2026'da çıkacağını birinci ağızdan doğruladı.

Kaynak

Oyun çıktıktan sonra muhtemelen 1.5 yıl sonra PlayStation 5 platformuna da gelebilir. Yeni oyundan bir beklentiniz var mı?

Microsoft gaming CEO'su phil spencer yeni Forza'nın 2026'da çıkacağını birinci ağızdan doğruladı.

Kaynak

Oyun çıktıktan sonra muhtemelen 1.5 yıl sonra PlayStation 5 platformuna da gelebilir. Yeni oyundan bir beklentiniz var mı?

Açıkçası ben bu yıl bekliyordum. GTA 6 çıktıktan sonra işi biraz zor maalesef.

Beklenti ise klasik bir şekilde yeni yer, yeni araçlar ve gelişmiş grafikler.

Bana yine farklı haritada, kopyala-yapıştır içerikle oyun yapacaklar gibime geliyor. Forza Horizon 4'ten devam eden oynanış mekaniklerini devam ettirmeye çalışıyorlar. Bir önceki oyunda gelişi güzel meydan okumalar, hikaye görevleri ve 4 mevsimlik mod sayesinde dinamik yol şartlarında sürüş imkanı sunuyordu.
Sadece bunlarla kalmıyorlar, 3. oyundan kalma motor seslerini kullanmaya devam etmeleri de saçmalık. NFS serisinde bile modifiye ettiğin aracın motor eski mevcut motor sesine sadık kalırken, spor arabaya V8 motor taktığınızda kamyon sesi çıkarması saçmalığına dikkat etmeleri gerekiyor.

NFS serisinde bile modifiye ettiğin aracın motor eski mevcut motor sesine sadık kalırken, spor arabaya V8 motor taktığınızda kamyon sesi çıkarması saçmalığına dikkat etmeleri gerekiyor.

Hocam NFS oynamadım ama Engine swap ile motor güçlendirmeyi karıştırıyor gibisiniz. FH5'te Engine swap olabilen motorların sesi hangi araca koyarsanız koyun aynı ses olacaktır. NFS'de olan durum tahminimce Engine swap değil, aracın kendi motorunu güçlendiriyorsunuz. Bu yüzden ses aynı kalıyor. FH5'te direkt motor değiştiği için doğal olarak seste değişiyor. Eğer ses değişmesini istemiyorsanız aracın stok motoru üzerine güçlendirme yapın.