Forza Horizon 6 ilk 6 dakika oynanış videosu yayımlandı

Mantıklı değil. Zamanında FH4 daha Steam'e bile bilmeden önce o zamanın parasıyla 240 TL verip Ultimate sürüm almıştım, dünyanın en boş harcaması olabilir. %70'i hiç kullanmayacağın arabalarla doldurulmuş boş paketler oluyor genelde. Oynadıkça araba kazanmak çok basit zaten oyunda.

GTX1650 laptopumla bakıştık uzun bir süre... 4Ü zor kaldırıyor artık 6'da patlar herhalde ileride iyi bir sistem toplarsam alırım inşallah

İşte bende o yüzden farkını anlamadım herhalde 4. ve 5. oyundada premium vardı o yüzden normal sürümü alacağım gibi.

Bu saatten sonra alacağım oyunlar belli açıkçası en son Arc raiders aldım şimdi bunu alacağım GTA 6 çıkana kadar da almam ama yine de normal sürüm alacağım bu sefer. En azından o fark ile CS'den 2 tane armory Pass daha alır belki paraya para katarım.

Düşük ayarlarda, 1080P 60FPS vaatediyorlar. Sistem gereksinimlerinde de yazıyor aslında, minimum gereksinimlerde.
hocam zaten ayarları kıstıktan sonra ha 4 oynamışım ha 5 ha 6. yüksek grafikte oynayınca güzel monitör güzel sistem varsa tadı çıkıyor ya.

GTX1650 laptopumla bakıştık uzun bir süre... 4Ü zor kaldırıyor artık 6'da patlar herhalde ileride iyi bir sistem toplarsam alırım inşallah
4'ü nasıl zor kaldırıyor ya 4-5'de 1080p yüksek ayarlarda 50-60 fps alıyor rahat. 6'da orta ayarlarda 40-60 oynatır gibi.

İfadeler: Nop
8 GB RAM var bende, şu anlık ondan dolayı drop giriyor 4'te.
Ondan dolayıdır, yükseltsen çok rahat oynatır 4'ü 5'i. 8 devri çoktan geçti ya minimum 16 şart. Telefonlarda bile artık 12 standart oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…