Merhaba, Thunderobot G30s'te Edition kullanıyorum. Fabrikasyon olarak sticklerde %8 deadzone var, kapatıp %0 yapınca da stickler merkeze oturmuyor, drift yapabilir.
Tetik tuşlarında yok sanırım deadzone. Bu %8 değerini de göz önünde bulundurarak en temiz ayarları yapmak istiyorum. Önerileriniz nedir? Lütfen sadece oyunu oynayanlar cevaplasın.
Merhaba, Thunderobot G30s'te Edition kullanıyorum. Fabrikasyon olarak sticklerde %8 deadzone var, kapatıp %0 yapınca da stickler merkeze oturmuyor, drift yapabilir.
Tetik tuşlarında yok sanırım deadzone. Bu %8 değerini de göz önünde bulundurarak en temiz ayarları yapmak istiyorum. Önerileriniz nedir? Lütfen sadece oyunu oynayanlar cevaplasın.
Bende gamepadle oynuyorum sadece deadzoneleri ayarladım bide zorluk ayarından çekiş kontrolü gibi şeyleri kendime göre ayarladım. Onun haricinde bence bir ayar yapmanız gerekmiyor.
Oyunda T basınca detaylı test arayüzü açılıyor. olması lazım Amortisör sertliği, lastik basıncı gibi.
O arayüzde biraz dolaştığında direksiyon doğrusallığını gösteren bir şey var. Kendi gamepad'in ve el konforuna göre ayarla.
Deadzone'u fazla arttırırsan bi anda ve ani tepki verir. Az açarsan sendeki drifting problemini hissedersin.