cansux

Becerikli
Merhaba, Thunderobot G30s'te Edition kullanıyorum. Fabrikasyon olarak sticklerde %8 deadzone var, kapatıp %0 yapınca da stickler merkeze oturmuyor, drift yapabilir.

Tetik tuşlarında yok sanırım deadzone. Bu %8 değerini de göz önünde bulundurarak en temiz ayarları yapmak istiyorum. Önerileriniz nedir? Lütfen sadece oyunu oynayanlar cevaplasın.

photo_2026-06-13_00-58-57.webp

Merhaba, Thunderobot G30s'te Edition kullanıyorum. Fabrikasyon olarak sticklerde %8 deadzone var, kapatıp %0 yapınca da stickler merkeze oturmuyor, drift yapabilir.

Tetik tuşlarında yok sanırım deadzone. Bu %8 değerini de göz önünde bulundurarak en temiz ayarları yapmak istiyorum. Önerileriniz nedir? Lütfen sadece oyunu oynayanlar cevaplasın.

Eki Görüntüle 256802
Ben de gamepad'le oynuyorum, sadece deadzoneleri ayarladım, bir de zorluk ayarından çekiş kontrolü gibi şeyleri kendime göre ayarladım. Onun haricinde bence bir ayar yapmanız gerekmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda T basınca detaylı test arayüzü açılıyor. olması lazım Amortisör sertliği, lastik basıncı gibi.
O arayüzde biraz dolaştığında direksiyon doğrusallığını gösteren bir şey var. Kendi gamepad'in ve el konforuna göre ayarla.
Deadzone'u fazla arttırırsan bi anda ve ani tepki verir. Az açarsan sendeki drifting problemini hissedersin.

Tetik tuşlarında yok sanırım deadzone.
Var. Forza'nın çevirisi berbat.
SOL taraftaki triger = Yavaşlama ekseni...
SAĞ taraftaki triger = Gaz ekseni...
Sol stick = Direksiyon ekseni...

Oyunda T basınca detaylı test arayüzü açılıyor. olması lazım Amortisör sertliği, lastik basıncı gibi.
O arayüzde biraz dolaştığında direksiyon doğrusallığını gösteren bir şey var. Kendi gamepad'in ve el konforuna göre ayarla.
Deadzone'u fazla arttırırsan bi anda ve ani tepki verir. Az açarsan sendeki drifting problemini hissedersin.

Var. Forza'nın çevirisi berbat.
SOL taraftaki triger = Yavaşlama ekseni...
SAĞ taraftaki triger = Gaz ekseni...
Sol stick = Direksiyon ekseni...
Şimdi sticklerimde zaten %8 deadzone var fabrikasyon stabil ayar. O yüzden direksiyon için deadzoneyi oyun içinden 0 yapmayı düşünüyorum. Tetik tuşlarımda deadzone bulunmuyor ama onları da 0 yapmayı düşünüyorum gaz ve fren için. Uygun olurmu?