Forza Horizon 5 alacaktım fakat, 6'nın çıkış tarihi yakınsa almayıp bakiyeyi FH6 için bekletebilirim. Belirli bir tarih var mı? 2026 Nisan gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
2026 içinde olacağı kesin. Ancak ay belirtilmedi.
2026 başı çıkması muhtemel.Forza Horizon 5 alacaktım fakat, 6'nın çıkış tarihi yakınsa almayıp bakiyeyi FH6 için bekletebilirim. Belirli bir tarih var mı? 2026 Nisan gibi.
Japonya'ya ithafen Sakura sezonunda çıkacağını düşünüyorum ben bakalım.
SnowRain
Yetkin
FH5i 2 kere bitirdim FH6 için sabırsızlanıyorum.
LiteraryCrawL
Uzman
2026 başında bir gameplay tarzında detaylı bir tanıtım yapacaklarını söylediler. Bu yüzden 2026 ortası olarak bekliyorum ben. Haziran'a kadar çıkar ama ocak şubatta falan gelmez.
O zamana kadar beklemem şahsen, F1 25 ek 26 paketini alırım.2026 başında bir gameplay tarzında detaylı bir tanıtım yapacaklarını söylediler. Bu yüzden 2026 ortası olarak bekliyorum ben. Haziran falan olabilir.

2026 başında bir gameplay tarzında detaylı bir tanıtım yapacaklarını söylediler. Bu yüzden 2026 ortası olarak bekliyorum ben. Haziran'a kadar çıkar ama ocak şubatta falan gelmez.
O zamana kim ölür kim kalır, alayım FH5'i.O zamana kadar beklemem şahsen, F1 25 ek 26 paketini alırım.![]()
İndirim adam şöyle iyi bir hikayesi olsun ya. Most Wanted gibi oyunları özlüyoruz.
LiteraryCrawL
Uzman
İndirim adam şöyle iyi bir hikayesi olsun ya. Most Wanted gibi oyunları özlüyoruz.
Forza'da NFS gibi hikaye olacağını hiç sanmam.