Remus Lupin

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba, bugün sizlere nasıl Spotify radyosu yapılır onu anlatacağım.

İlk önce gereksinimlerden başlayalım.
  • Spotify Premium
  • Telefon, web veya PC Spotify uygulaması.
  • Spotify'nin açık olduğu cihaz Forza Horizon 6 oynanan cihaz ile aynı internet ağında olmalı!
Gereksinimler tamamsa modu indirmeye başlayabiliriz. Nexusmods üzerinden modu indirelim. İnen ZIP dosyasının içindekileri oyunun klasörüne atın.

Küçük Bir Not: Eğer Windows Güvenliği veya kullandığın başka bir antivirüs programı modu engellerse ya da karantinaya alırsa hiç panik yapmayın. Yüklediğin version.dll dosyası veya direkt Forza Horizon 6'nın kurulu olduğu klasör için antivirüs ayarlarından bir "istisna/dışlama" ekle gitsin. Modun tıkır tıkır çalışabilmesi için bu köprü DLL dosyasına ihtiyacı var.

Oyuna girdikten sonra ayarlar bölümünden ses (Audio) bölümüne girin ve RadioDJ'i kapatın ve Yayıncı Modu (Streamer Mode) açın.

Şimdi mod doğru kurulmuş mu diye kontrol etme zamanı! Rastgele bir taratıcı açın ve URL yazma yerine http://localhost:8103 yazın.

1779620955874.webp

Eğer böyle bie ekran geldiyse her şey tamam demektir şimdi Spotify'ı açabiliriz.
Spotify açıldığı zaman şu butona basın.

1779621124701.webp

Açılan yerde HF6 Radio'yu seçin.

1779621155803.webp

Ve artık istediğiniz gibi bu özelliği kullanabilirsiniz.

(Oyununuz bozulursa sorumluluk bende değil!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban riski var diye biliyorum ayrıca arkada Spotify çalma listesi açıp da yapabilirsin insanlar neden bu kadar uğraşıyor ve risk alıyor anlamış değilim şahsen.
Oyunda görmek daha havalı. Ayrıca ben de arkada Spotify açınca nedense seste cıt pıt diye bozulmalar oluyor. Bu şekilde sadece oyun açık, telefondan ise müziği kontrol ediyorum ve öyle bir sorun olmadı.

usta ben spotify'ya bağlamıyorum ya görmüyor ya da bağlanmıyor sebebinide anlamadım
Eğer Spotify hesabınıza daha yeni premium aldıysanız, normal 1 gün boyunca aktif bir şekilde Spotify hesabınızı kullanın. Sonra tekrar denersiniz. Ayrıca oyun açıkken http://localhost:8103 adresine gidin ve sitenin altında error yazısı altında yazanları bana atar mısınız?

Son düzenleme:
hesabım yıllardır premium ve error yazısı bile yok connetting yazısında kalıyor sonra bidaha gözümkmüyor
1780426458977.webp

Dosya Ekleri

• image_2026-06-02_215433540.webp
    image_2026-06-02_215433540.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 20
Oyunda görmek daha havalı. Ayrıca ben de arkada Spotify açınca nedense seste cıt pıt diye bozulmalar oluyor. Bu şekilde sade

hesabım yıllardır premium ve error yazısı bile yok connetting yazısında kalıyor sonra bidaha gözümkmüyor
Eki Görüntüle 254430
Aynı internet ağına mı bağlı cihazlar? Yani Forza açık olan cihazla Spotify açık cihazla aynı ağda olmalı. Eğer forza ile Spotify aynı PC de çalışıyorsa buna gerek yok, internete bağlı olması yeterli.

PC'de çalışıyor ikiside zaten farklı bir ağda çalışmıyor ama yinede çok saçma kimseye böyle bişey denk gelmemiş

Aynı internet ağına mı bağlı cihazlar? Yani Forza açık olan cihazla Spotify açık cihazla aynı ağda olmalı. Eğer forza ile Spotify aynı PC de çalışıyorsa buna gerek yok, internete bağlı olması yeterli.

şimdi anlaşıldı goodbyedpi yüzünden oluyormuş
rehberini eklersin bunu olmazsa yinede teşekkür ederim efendim.

Son düzenleme:
Küçük Bir Not: Eğer Windows Güvenliği veya kullandığın başka bir antivirüs programı modu engellerse ya da karantinaya alırsa hiç panik yapmayın. Yüklediğin version.dll dosyası veya direkt Forza Horizon 6'nın kurulu olduğu klasör için antivirüs ayarlarından bir "istisna/dışlama" ekle gitsin. Modun tıkır tıkır çalışabilmesi için bu köprü DLL dosyasına ihtiyacı var.
@HIERONET Buraya dikkat edin.