Araçların fizikleri biraz ağırlaştırılmış gibi duruyor fragmanda. Bunu yaptılarsa ellerinden öperim. Japonya'nın esas olarak 5. oyunda gelmesi gerekiyordu. O dönemde Japon araçlarına ve o yöreye hype daha fazlaydı ve gittiler çöl koydular. Şaka gibi.

Fragmandaki araçların hiçbirinde modifikasyon olmaması mesela? Daha iyi bir örneğe ihtiyaç var mı? Bir oyunun fragmanında yaptığın, eklediğin şeyleri gösterirsin. Adamlar modifikasyon falan eklememiş ki göstermiyorlar, onun yerine "bakın en büyük dünyamız bu olacak" diyorlar.

Umarım eklemişlerdir de sona saklıyorlardır, tükürdüğümü seve seve yalarım sıkıntı değil. Ancak şu fragmana baktığımda pek öyle bir gelecek görünmüyor maalesef.
Bence gayet kafii gibi gözüküyor.
IMG_3300.webp

IMG_3301.webp
IMG_3302.webp

Silvia güzel de Miata'nın pek bir olayı yok. Miata'da olanı önceki Horizon'larda da yapabiliyordun zaten.

Miata'da olan önceki Forza oyunlarında yok. Görseldeki araç lambo miata olarak geçiyor. Benim bahsetmek istediğim modifiye konusunda değişiklikler var fakat detaylı bir tanıtım yapılmadı. Detayları oyun çıkınca göreceğiz.

Miata'da olan önceki Forza oyunlarında yok. Görseldeki araç lambo miata olarak geçiyor. Benim bahsetmek istediğim modifiye konusunda değişiklikler var fakat detaylı bir tanıtım yapılmadı. Detayları oyun çıkınca göreceğiz.
Konu zaten birebir aynısının olması değil, bu kadar imkanın önceki oyunlarda da veriliyor olması. Daha iyi daha ileri bir şey yok görsellerde. Ha ben o Miata'nın modifikasyonunun oyuncuya bırakıldığını da sanmıyorum. Büyük ihtimalle Forza Edition olarak verilecek bir Miata sürümü olacak ama çıkmadan bilemeyiz.

Şahsen ben aradığımı bulamadım, Japonya'da geçmesi sebebiyle artık modifikasyona kasarlar diye düşünüyordum ancak öyle bir şey yok gibi görünüyor. 2026'da çıkacak bir yarış oyununun modifiye anlamında 2003 çıkışlı bir NFS'den daha kötü olması üzücü.

Konu zaten birebir aynısının olması değil, bu kadar imkanın önceki oyunlarda da veriliyor olması. Daha iyi daha ileri bir şey yok görsellerde. Ha ben o Miata'nın modifikasyonunun oyuncuya bırakıldığını da sanmıyorum. Büyük ihtimalle Forza Edition olarak verilecek bir miata sürümü olacak ama çıkmadan bilemeyiz.

Şahsen ben aradığımı bulamadım, Japonya'da geçmesi sebebiyle artık modifikasyona kasarlar diye düşünüyordum ancak öyle bir şey yok gibi görünüyor. 2026'da çıkacak bir yarış oyununun modifiye anlamında 2003 çıkışlı bir NFS'den daha kötü olması üzücü.

Forza 5'te Nissan 370Z'nin farklı modifikasyonları farklı araç diye geçiyordu aynı şekil olabilir. Genel olarak iconic araçlara az çok detaylı modifiye geleceğini düşünüyorum. Silvia, R34 gibi.