Detaylar
Kim cevapladı?LiteraryCrawL
Uzman
Ben aldım. Standart pakette alınır fakat DLC mapi ve car Pass'teki sevdiğim araçları aldığım durumda zaten premium parasına gelecekti. Ayrıca benim için güzel bir zamanda çıkıyor erken erişim. Ben bu yüzden premium tercih ettim.
- Makaleler
- 7
FH5'de Premium Edition alsaniz bile vermedikleri DLC'ler var. Yine ayni olayi yaparlarsa bir guzel sovus yerler cunku FH4'de boyle bir olayi yapmamislardi diye hatirliyorum.
Insanlar ikinci sans verirler diye dusunuyorum ancak sizin verip vermemeniz kisisel tercih tabii. MENA bolgesi icin Premium Edition 55.99, 60 USD bile degil. Birkac yil oncenin sacma sapan AAA'lari bile 60 USD iken fena fiyat degil aslinda ancak duz surumle arada 23 USD var, az para da degil.
Birazcik kumar oynamis oluyorsunuz acikcasi ikinci sansi vererek ancak tercih gunun sonunda tabii ki sizin.
Game Pass sağ olsun tadacağız bu lezzeti.
Sadece_Emir
Uzman
Şey benim ona da param yok
Pcman80
Üstün
Haaa pardon o zaman hocam.Hocam zaten pahalı çıkmış demedim ki benim param yok dedim![]()
LiteraryCrawL
Uzman
Fiyatlar değişti, standart 49 dolar oldu.
Alanlar sansli. Alamayanlara gecmis olsun.
LiteraryCrawL
Uzman
Bana aynı oyun ama farklı şehir havası veriyor. Modifiye sistemi hala gelişmemiş mekanikler aynı gözüküyor. FH5'ten devam edecek gibiyim fiyatı da zamlamışlar![]()
4 ile 5'te aynı. 4'ten 5'e geçerken mesela ne farkı gördün geçtin?
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-