Ayni ben.33 dolar olması gereken fiyat idi. Ne eksik ne fazlaydı. Şu an gereksiz pahalı. Ama araba oyunu gördüm mü kaçırmam.
Detaylar
Kim cevapladı?belirsizz
Uzman
Underground 2 daha iyi bir tercih
Gercekcilik arayan zaten iRacing ve Gran Turismo disinda oyuna bakmiyor hocam. Forza ne sim ne de NFS kadar arcade. Cok arada bir oyun.Çok kötü oyun. FH5'i de hiç sevmedim. Drift atamıyorsun bile. NFS'de 350 km/h ile viraja girip çatır çatır drift atıyorum. Gerçekçilikmiş falan geçiniz. NFS'nin tırnağı olamaz.
Syntax
Üstün
Çok kötü oyun. FH5'i de hiç sevmedim. Drift atamıyorsun bile. NFS'de 350 km/h ile viraja girip çatır çatır drift atıyorum. Gerçekçilikmiş falan geçiniz. NFS'nin tırnağı olamaz.
En kolay drift atılabilen oyunlardan biri Forza Horizon.
UG1&2, MW ve Carbon. Bu üçünden daha iyi bir araba oyunu oynamadım.
LiteraryCrawL
Uzman
33 dolar olması gereken fiyat idi. Ne eksik ne fazlaydı. Şu an gereksiz pahalı. Ama araba oyunu gördüm mü kaçırmam.
Forza 5'in 32 dolar olduğu durumda 6 için 33 dolar çok uygundu. Benim önceki yazılarımda da belirttiğim tahmini fiyatım ya 43 dolar ya da 49 dolardı. Geçmiş 70 dolarlık oyunlara bakarak bunu görebiliyorduk.
Yerel fiyatlandirmanin ilk hali acayip uygundu. Ki şu anda bile Xbox'a gore aşırı uygun.
Son düzenleyen: Moderatör: