Açıkçası baya can sıkıcı bir durum. Sonuç olarak bu oyun GTA 6 ile kapışır bir oyun değil ki GTA 6'nın 80 dolar olacağı yönünde söylentiler var. Rockstar GTA 6'yı 100 dolar yapsa yeridir bu fiyatlandırmadan sonra. Türkiye için özel bir fiyatlandırma olabileceği söylenmişti ama bu fiyatlandırma olduysa bile 1 gün kalması çok saçma bir durum. Ne yazık ki ilk kez beklediğim bir oyunu almak için acele etmemiştim ve bende bundan etkilenenlerden oldum. Baya can sıkıcı bir durum. Oyuna karşı pek hevesim kalmadı açıkçası.
Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Yerel fiyatlandirmanin ilk hali acayip uygundu. Ki şu anda bile Xbox'a gore aşırı uygun.
Hala uygun ama şu fiyattan almak şöyle hissettiriyor:
Kendime ne kadar kızsam az. Kartta paran var neyi bekletiyorsun ya
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yine de Xbox'a gore uygun. Yani PC'si kaldirmayip Series S/X'den oynayan biri o paralari verecek.Açıkçası baya can sıkıcı bir durum. Sonuç olarak bu oyun GTA 6 ile kapışır bir oyun değil ki GTA 6'nın 80 dolar olacağı yönünde söylentiler var. Rockstar GTA 6'yı 100 dolar yapsa yeridir bu fiyatlandırmadan sonra. Türkiye için özel bir fiyatlandırma olabileceği söylenmişti ama bu fiyatlandırma olduysa bile 1 gün kalması çok saçma bir durum. Ne yazık ki ilk kez beklediğim bir oyunu almak için acele etmemiştim ve bende bundan etkilenenlerden oldum. Baya can sıkıcı bir durum. Oyuna karşı pek hevesim kalmadı açıkçası.
Hocam yine de Xbox'a gore uygun. Yani PC'si kaldirmayip Series S/X'den oynayan biri o paralari verecek.
Oyun muhtemelen ilk günden itibaren Game Pass'e eklenir, her ay Game Pass alan bir kullanıcı etkilenmez. Oyunu çevrimdışı oynamaya razı olan, Game Pass ile işi olmayan kişiye biraz koyar ama tabii.
Ekleniyor diye biliyorum kesin.Oyun muhtemelen ilk günden itibaren Game Pass'e eklenir, her ay Game Pass alan bir kullanıcı etkilenmez. Oyunu çevrimdışı oynamaya razı olan, Game Pass ile işi olmayan kişiye biraz koyar ama tabii.
LiteraryCrawL
Uzman
Eklenecek zaten. 19'unda oynanabilir olacak. Eğer premium oynamak istiyorsanız 60 dolar verip premium upgrade almak gerekli.
Bir umuttur hata olduğunu düşünerek fiyatın eski haline dönmesini beklemek.
Ben almisken tam alayim kafasi ile Premium aldim. Normalde bekleyecektim ancak alayim dedim. Sansliymisim.Eklenecek zaten. 19'unda oynanabilir olacak. Eğer premium oynamak istiyorsanız 60 dolar verip premium upgrade almak gerekli.
Cok zor ama umut umuttur be hocam...Bir umuttur hata olduğunu düşünerek fiyatın eski haline dönmesini beklemek.
Deluxe ve Premium versiyonlar, önceki fiyatlar ile düşünülebilirdi. Fakat şu an bulunan fiyatlarla ikisinin de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Deluxe ve Premium pakette bulunan araçların, yine diğer oyunlarda olduğu gibi kötü araçlar olacağını ve hatta oyunun Japonya'da geçmesi sebebiyle Japon ağırlıklı olacağını düşünüyorum. Expansion paketlerini ise Forza 5'te bulunanları göz önüne alarak bakarsak çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum.Ben almisken tam alayim kafasi ile Premium aldim. Normalde bekleyecektim ancak alayim dedim. Sansliymisim.
Cok zor ama umut umuttur be hocam...
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-