Muhtemelen yurtdışındakiler Türkiye üzerinden satın aldılar, Steam'in dolara geçmesinin sebebi de bunlar, Steam buna çare bulması lazım. 30 dolar olması gereken fiyattı TR için.

Forza'nın map DLC'lerini yeni oyun diye kakalaması ile Paradox'un DLC fetişi arasında bir fark yok.

Bence de, Forza 4-5-6 tek ana oyun olsa sırıtmaz, F1-FIFA-NBA gibi oyunlarında season mantığına geçmesi gerekiyor büyük dolandırıcılık var sektörde.

Son düzenleme:
Aç köpek gibi trailer'dan 2 saat sonra pre order almam, bu yıl yaptığım en doğru şeydi.
Keşke bende ilk kez öyle bir köpeklik yapsaydım 😀 Şimdi kedi yavrusu gibi üzülüyorum...

5 gibi başka bir kopyala yapıştır oyuna bu parayı vermem.
Birde orası var... 2300 bile vermeyecektim de dedim 2 tanesine toplam 500 saat harcamışım 6. oyuna da vereyim ama herifler şükürsüz... Şimdi de 3300 istiyor...

Bu zam sonrası yüksek müsadenizle ;
Cat Mocking GIF

(!)

Önceki fiyatını da hak etmiyordu zaten. Forza Horizon 3'ten beri aynı oyun. Sadece harita ve grafik değişiyor DLC'den farkı yok. Belki de 1 ve 2 bile aynıdır da onları oynamadım bilemiyorum artık.

Pre order açıldıktan sonra standart paketini aldım. İyi ki alıp attık kütüphaneye.

Premium vardı aklımda onu almaktan vazgeçmiştim çünkü sürekli kafamıza araba atıyor oyun daha kolay oluyor hiç değilse biraz uğraşalım dedim almadım, zamlandı şu an hiç almam artık.

Standart Edition paketi bize yeterli.