Hocam Forza 6'da MSAA kaldırıldığı için, TAA ile oynuyorsun muhtemelen. DLSS görüntü kalitesi olarak daha iyi, açabilirsin. DLAA dene istersen.

DLSS override ettiniz mi driver'dan? Hangi çözünürlükte kullanıyorsun? Ve hangi oyunda beğenmiyorsun, bir tanesini söyler misin?
DLSS olan herhangi bir oyun, Dying Light, Forza serisi, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 2077 vb. 1080P.

Yükün işlemci kaynaklı olmasından ötürü olabilir ama yok ya, zaten yeterince güç isteyen oyunlar. Bilemedim.

Hocam Forza 6'da MSAA kaldırıldığı için, TAA ile oynuyorsun muhtemelen. DLSS görüntü kalitesi olarak daha iyi, açabilirsin. DLAA dene istersen.

DLSS override ettiniz mi Driver'dan? Hangi çözünürlükte kullanıyorsun? Ve hangi oyunda beğenmiyorsun, bir tanesini söyler misin?

4K'da oynasan %77 Custom DLSS mükemmel gözüküyor. Bu deneyimi kaçırıyorsun :D

Dediğin çözünürlük 2K'den pixel olarak %33 daha fazla, 4K monitörde upscale görüntüsü tabii ki iyi olur.

Ben 4K için daha erken deyip bilerek 2K aldım, zaten path tracing performansı 1080p seviyesinde anca 60FPS+ veriyor.

DLSS olan herhangi bir oyun, Dying Light, Forza serisi, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 2077 vb. 1080p.

Yükün işlemci kaynaklı olmasından ötürü olabilir ama yok ya, zaten yeterince güç isteyen oyunlar. Bilemedim.

DLSS Preset M-L ekran kartına sağlam yük bindiriyor. İşlemci yanında eşantiyon.

Forza Horizon 6'da Ultra ayarlarda en düşük 65 - 70, en yüksek 90 - 100 FPS'leri görüyorum. DLSS açtığımda FPS artıyor ama görüntüde bir şey fark etmiyorum, sadece 240'lara çıktığı için FPS akıcı geliyor o kadar. Sizce açmak mantıklı mı?
Görüntüde bir fark hissettirmiyorsa tabii ki açman yararına olur. :)