Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Impreza 22B-STİ için livery indiriyorum. İlk indirdiğim tasarımlarım kısmında gözüküyor ancak ondan sonra indirdiklerim gözükmüyor. Sadece arabaya uygulanıyor. Başka arabalarda denedim, olmuyor bu problem, nedeni ne olabilir?

@Michael MYERS

Çözüm
Spesifik olarak neden o araçta olduğuna anlam veremedim ama şunu dener misin:

Halihazırda bir tasarım kullanırken bu ekranda (Xbox kolunda X, PS kolunda kare) tuşuna basıp tasarımı varsayılana çek. Sonra tekrar başka bir tasarım indir. O zaman bak bakalım kaydediliyor mu?

Screenshot_2026-06-05-22-25-14-163_app.revanced.android.youtube-edit.webp

Halihazırda bir tasarım kullanırken bu ekranda (Xbox kolunda X, PS kolunda kare) tuşuna basıp tasarımı varsayılana çek. Sonra tekrar başka bir tasarım indir. O zaman bak bakalım kaydediliyor mu?

Screenshot_2026-06-05-22-25-14-163_app.revanced.android.youtube-edit.webp

Çözüm

Eki Görüntüle 255063
Buna cevap vermeyi unutmuşum.

İşe yaradı, bir bakıma işe yaradı daha doğrusu. Hâlâ bir sorun yaşıyordum ama nasıl bir sorun olup nasıl çözdüğümü unuttum.