Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fortunee 76

Üstün
Forza Horizon 6 offline bir şekilde arabayı serbest sürebilir miyim? Dümdüz otobanda, yolda falan. Veya benzeri oyun öneriniz varsa. Direksiyonum yok, bu arada direkt klavyeyle müzik açıp süreceğim. Assetto Corsa var ama onun ayarlamaları oluyormuş, herhalde uğraşmadım pek. Horizon 6'nın grafikleri de daha iyidir herhalde.

Online Fix yapabilirsin korsanı dert ediyorsan.😁

Korsan değil ya paylaşımlı hesap aslında online da girerim gece falan kimse girmiyor da ben sadece offline da müzik açıp sürerim grafikleri de fullerim. He bundan daha iyi oyun var diyorsan onu da önerebilirsin. Grafik sürüş anlamında ama klavyeyle.

Korsan değil ya paylaşımlı hesap aslında online da girerim gece falan kimse girmiyor da ben sadece offline da müzik açıp sürerim grafikleri de fullerim. He bundan daha iyi oyun var diyorsan onu da önerebilirsin. Grafik sürüş anlamında ama klavyeyle.
Paylaşımlı almak yerine korsan indirin daha iyi, online oynamak için geceyi beklemek mantıklı değil.

Bence en iyisi Forza. Assetto çok bayıyor beni direksiyon olmasına rağmen.

Paylaşımlı almak yerine korsan indirin daha iyi, online oynamak için geceyi beklemek mantıklı değil.

Bence en iyisi Forza. Assetto çok bayıyor beni direksiyon olmasına rağmen.

Yok ya crack bulaşmak istemiyorum çok, online oynarım belki belli olmaz. Belki 1 kez girer, daha girmem. Zaten çok pahalı değil, benim amacım grafik iyi olsun, az bir şey müzik açıp süreyim. O kafadayım yoksa yarış falan yapmak değil derdim. :hehehe:

Yok ya crack bulaşmak istemiyorum çok, online oynarım belki belli olmaz. Belki 1 kez girer, daha girmem. Zaten çok pahalı değil, benim amacım grafik iyi olsun, az bir şey müzik açıp süreyim. O kafadayım yoksa yarış falan yapmak değil derdim. :hehehe:
ETS 2 de olur o zaman.