Ön plandaki araç Toyota GR GT, arka planda olan mavi renkli ise Toyota Land Cruiser J250 olduğu söyleniyor.

1769077852273.webp

1769078190561.webp

1769078301007.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tokyo'da geçecek olan bir oyun için çok riskli bir kapak olmuş. Koy Mazda RX7 amacını belli et. Zaten Japon modifiye kültürünü yansıtmayacaklarsa hiç satın almayın. En önemli konu hazır modifikasyonları düzeltirken jant, spoiler, ve body kit değişiminde tüm ayarlar iptal oluyor. Ya istiyorum ki tüm ayarları kalsın sadece lastik değiştireceksem bunda özgür bırak. Bu kadar mı düşüncesiz bir geliştirme ekibi. Hiç mi rahatsız olan yok bu durumdan.

Tokyo'da geçecek olan bir oyun için çok riskli bir kapak olmuş. Koy Mazda RX7 amacını belli et. Zaten Japon modifiye kültürünü yansıtmayacaklarsa hiç satın almayın. En önemli konu hazır modifikasyonları düzeltirken jant, spoiler, ve body kit değişiminde tüm ayarlar iptal oluyor. Ya istiyorum ki tüm ayarları kalsın sadece lastik değiştireceksem bunda özgür bırak. Bu kadar mı düşüncesiz bir geliştirme ekibi. Hiç mi rahatsız olan yok bu durumdan.

Forza bütün serilerinde kapak fotoğrafında en son model araçları kullanıyor. Bu yüzden en son model araçları düşündüğümüzde güzel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Tabii ki bende isterdim daha ikonik eski bir model.

Modifiye konusunda katılıyorum. Tek tek uğraşmak yerine hazır bir ayar yapıp onun üzerinde ufak oynamalara izin verilmeli. Ama yanlış hatırlamıyorsam eğer izin verilirse başka sorunlar oluyordu.

Linki atınca aklıma geldi. Live chat yapsak nasıl olur acaba.
Konu açayım yayın başlayınca herkes oradan chat gibi takılsın falan. Garip olur gerçi :D
Evet sadece Forza bekliyorum :P

Açtıysan bilgilendirebilir misin? Şu anlık harika gözüküyor oyun. Silvia üzeri de biraz detaylı modifiye var gibiydi. Ayrıca daikoko olması beni benden aldı.