Forza Horizon oyuncusu NFS oynamalı mı?

CyHaN_Atalay 6

Başarılı
İlk önce durumu şöyle:

En çok oynadığım 5 oyundan 4'ü simcade ve simülasyon taşıt oyunları. Sizce böyle birisi NFS serisine bulaşmalı mı? Ben en son Heat oynadığımda hiç memnun kalmamıştım çünkü iç kamera bile yoktu. Onun haricinde başka bir şey pek hatırlamıyorum.

4070Ti ile Most Wanted 2005 bulup oynamış biri olarak, sevdiğin seri varsa oyna geç derim.

CarXstreet Deluxe oyna. NFS Underground 2 oyununun devamı gbi. Araba tuning üst seviye.

Araç içi kamerası da ayrı güzel.

4070Ti ile Most Wanted 2005 bulup oynamış biri olarak, sevdiğin seri varsa oyna geç derim.
Sevdiğin seri derken ben hiç NFS oynamadım ki. Yani sevdiğim seri varsa Forza Horizon lakin NFS için seviyorum diyemem hiç deneyimlemedim. Demek istediğim en azından hikayesi oynamaya değer mi

CarXstreet Deluxe oyna. NFS Underground 2 oyununun devamı gbi. Araba tuning üst seviye.

Araç içi kamerası da ayrı güzel.
NFS Undergorund 2 denilen oyunun yaşı benle yaş hatta daha büyük olabilir Bununla birlikte hiç oynamadım konuda da belirttiğim gibi. Yani NFS Underground 2'yi baz alamam oynamadım için. CarX Street normalde mobil oyun ve mobil oyunun PC'ye dümdüz portlanmış halini oynamak ne kadar zevkli olur bilemiyorum.

Sevdiğin seri derken ben hiç NFS oynamadım ki. Yani sevdiğim seri varsa Forza Horizon lakin NFS için seviyorum diyemem hiç deneyimlemedim. Demek istediğim en azından hikayesi oynamaya değer mi
Heat ve Payback oynanır kalitelidir. Gerisi boşluk doldurmak için yapılmış yapımlar.

Heat ve Payback oynanır kalitelidir. Gerisi boşluk doldurmak için yapılmış yapımlar.
2015, Hot Pursuit bile buna dahil mi? Ben Heat oynadım lakin hiç beğenememiştim. Payback videolardan gözüme daha hoş geldi lakin onda da öyle olur mu bilemiyorum.

Port edilmiş değil. Adamlar Şaheser yapmış.

Port edilmiş değil. Adamlar Şaheser yapmış.

Doğrusunu söylemek gerekirse tahminimden iyimiş. Zamanında yine baktıydım da gözüme o kadar güzel gelmediydi. MervanT'tan izlediydim hatta. Lakin yine göz önüne koyayım bu oyunu da. Biraz daha fazla videosunu izleyerek karar veririm. Teşekkürler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…