Bende bu arada Payback, 2015 ve Heat var. Hot Pursuit'te almak istiyorum. Para derdinde değilim övünmek gibi olmasın ama daha da açıklamak gerekirse zaman ayırmaya değecek mi asıl o önemli. Olmadı Heat'ı tekrar denerim, 2015 ve Hot Pursuit'i de alırım gibi ya bu gidişle alırım gibi. Unbound'u önermezsin değil mi bu arada :D
Heat en sevdiğim özellik Engine Swap seçeneğinin olması.
En premium tuning yaptın ve Motor zayıf mı kaldı?
4 pistonlu motoru sök yerine V8 motor tak.

Çok eski kasa VW Beetle vardı ya.
6.2 Litre V8 Motor taktığında Rokete dönüşüyor. 2-3 saniyeye 100km hızı görebiliyorsun :hehehe:

Heat en sevdiğim özellik Engine Swap seçeneğinin olması.
En premium tuning yaptın ve Motor zayıf mı kaldı?
4 pistonlu motoru sök yerine V8 motor tak.

Çok eski kasa VW Beetle vardı ya.
6.2 Litre V8 Motor taktığında Rokete dönüşüyor. 2-3 saniyeye 100km hızı görebiliyorsun :hehehe:
Diğer NFS oyunlarında yok mu o 😳 Forza Horizon 4'te bile var diğerleri de dahil olarak. Lakin mesela Forza'da bunu yapınca aynı V8 ve V10'u taktığın için swaplanmış arabalar aynı sesi çıkarıyordu :D

Diğer NFS oyunlarında yok mu o 😳 Forza Horizon 4'te bile var diğerleri de dahil olarak. Lakin mesela Forza'da bunu yapınca aynı V8 ve V10'u taktığın için swaplanmış arabalar aynı sesi çıkarıyordu :D
Ben NFS serilerinin hepsini oynadım ama Engine swap ilk defa gördüm.
Unbound sorma oynamadım Z kuşağının rengarenk oyunu gibi görüyorum ve iğreniyorum. Umarım Karşıma çıkmaz da yükleme linki. :facepalm:

Bende bu arada Payback, 2015 ve Heat var. Hot Pursuit'te almak istiyorum. Para derdinde değilim övünmek gibi olmasın ama daha da açıklamak gerekirse zaman ayırmaya değecek mi asıl o önemli. Olmadı Heat'ı tekrar denerim, 2015 ve Hot Pursuit'i de alırım gibi ya bu gidişle alırım gibi.
Hot Pursuit Remastered gercekten harika. 2010'da cikan hali de guzel duruyordu, Remastered hali de hala harika duruyor. Oyun hic sizi bos bos seylerle ugrastirmiyor, mapte event seciyorsunuz, arabanizi seciyorsunuz ve atliyorsunuz. Kafa dagitmak icin tam birebir.

Iki kere bitirdim kendisini, hala arada acar oynarim. Acik dunyasi olmamasinin eksikligini de hic hissetmedim.
Unbound'u önermezsin değil mi bu arada? :D
Sirf hala kirmadilar diye indirimde almistim aylar once. Hala oynamadim, ilk ciktiginda izliyordum KuruHS'den ve pek ik acici durmuyordu ancak sonradan gelen guncellemelerle oyunu bayagi adam ettiler diye duymustum. Denemedigim icin kesin konusmayayim.

EA'in guncel durumuna bakarsak (NFS serisini onemsememeleri, Criterion ekibinin BF oyunlarina yardimci studyo olarak atanmasi vs.) uzun bir sure Unbound en guncel NFS oyunu olarak kalacagi icin almak cok da mantiksiz olmaz diye dusunuyorum.

@xxxZAURxxx, @vanillamint, tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar. CarX Street'e tekrar bakacağım ve NFS Hot Pursuit'i de alacağım :)
CarXStreet oynarsan zaten NFS sana sanki yemek yiyorsun ama bişeyler eksik gibi gelicek.

Gece Gündüz döngüsü.
Benzin Bitme olayı.
Arabanı almadan önce deneme sürüşü 2-3 dakikalıktı sanırım.
Tuning`in dibi
Müşterilerin arabasını Bir yerden diğer yere ulaştırma Para karşılığı.
Müşterilerin Yükünü ulaştırma para karşılığı.
Müşterilerin kendilerini ulaştırma para karşılığı.
Araç içi kamerası.
Eski arabaların fazlalığı.
Haritanın drifte çok güzel uyumlu olması. Etrafın Canlı renklerle donatılması.
Araba Fiziklerinin gerçeğe yakın olması.
Araba seslerinin güzel olması.
Hatta Mercedes G550 kullanırken Hoparlörden çıkan tok ekzos sesinin bass olarak geri dönmesi PC masasını silkelemesi.
Drift anında Şöförün direksiyonu usta şöför gibi sallaması. :hehehe:

Detaylar hepsi Müq. Sayamadığım daha çok şey aklımdan çıktı.

CarXStreet oynarsan zaten NFS sana sanki yemek yiyorsun ama bişeyler eksik gibi gelicek.

Gece Gündüz döngüsü.
Benzin Bitme olayı.
Arabanı almadan önce deneme sürüşü 2-3 dakikalıktı sanırım.
Tuning`in dibi
Müşterilerin arabasını Bir yerden diğer yere ulaştırma Para karşılığı.
Müşterilerin Yükünü ulaştırma para karşılığı.
Müşterilerin kendilerini ulaştırma para karşılığı.
Araç içi kamerası.
Eski arabaların fazlalığı.
Haritanın drifte çok güzel uyumlu olması. Etrafın Canlı renklerle donatılması.
Araba Fiziklerinin gerçeğe yakın olması.
Araba seslerinin güzel olması.
Hatta Mercedes G550 kullanırken Hoparlörden çıkan tok ekzos sesinin bass olarak geri dönmesi PC masasını silkelemesi.
Drift anında Şöförün direksiyonu usta şöför gibi sallaması. :hehehe:

Detaylar hepsi Müq. Sayamadığım daha çok şey aklımdan çıktı.
Böyle görünce harbiden diyorum daha da iştahlandım ya :D Harbiden böyleyse en az 50 saat gömerim fark etmeden herhalde.