Forza Horizon oyuncusu NFS oynamalı mı?

NFS Underground 2 dememde sebep Tuning seçeneklerinin çok fazla olması ve oyuna Hava alanından başlaması detayı.
Her ne kadar oynamasam da o muhabbeti biliyorum aslında. NFS'den az çok ilham almaları iyi. Lakin bu parçaları level atlaya atlaya takıyoruz diye hatırladım şimdi de ve cidden öyle miydi? Birde para kasmak ne kadar zor acaba?

Payback les bir oyun dostum. Heat gecesi guzel, sabahi kotu bir oyun. Sordugunuz Hot Pursuit Remastered ve 2015 harika oyunlar. 2015'de drift atmak zulum ve polisleri kolay ancak hikayesi (biraz cringe de olsa), atmosferi, soundtracki, haritasi, grafikleri ve arac secimi olsun, bu konularda harika. HPR icin zaten bir sey dememe gerek yok, Criterion'in yaptigi en iyi basyapitlardan biri ancak acik dunya bir oyun degil, aklinizda kalsin.

FH oynayan biri niye NFS serisine baslayamasin ki zaten? Bir sebep goremiyorum. Ikisi de dogru ayarlar yapilinca arcade handlinge sahip seriler. Hikaye ariyorsaniz NFS oyunlarinda da asiri derin bir hikaye hic olmadi, The Run'da bile.
çünkü iç kamera bile yoktu.
Magara cagi NFS oyunlari, NFS Shift ve Shift 2 disinda (onlari da zaten EA'e bagli bir studyo yapmiyor) NFS oyunlarinda bu zaten yok. Taradiklari araba modelleri Forza ekibinin taradiklari kadar kaliteli de degil zaten.

Yillar gecti, kervan dondu ancak NFS oyunlarinda begendigim oyunlar hala ayni kaldi sahsen.

Çok teşekkürler hocam. Bunu sorma nedenim Heat'ı sevememiş olmamdı. Hani tekrar şans vermek gerekebiliyor bazı oyunlara da şimdi indirim varken diğer oyunları da merak ettim. Birde "doğru ayar" derken ne gibi ayalar ki bunlar? Bilmediğim bir şeyse duymak isterim işime baya yarayabilir.

Para kasmak zor değil.
3-5 yarış yapmamla eski BMW aldım Wagon kasa. Tuningle öyle güzel bir makine çıktı ki meydana höfffff diye-diye kullanıyordum

Çok teşekkürler hocam. Bunu sorma nedenim Heat'ı sevememiş olmamdı. Hani tekrar şans vermek gerekebiliyor bazı oyunlara da şimdi indirim varken diğer oyunları da merak ettim.
Heat aslinda guzel, niye begenmediniz bu kadar cozemedim. Payback rezaletinden sonra ilac gibi gelmisti, tabii zevkler renkler.

2015'i hala kiramadilar her zaman online bir oyun oldugu icin. Onu net alirdim yerinizde olsam sahsen.
Bir de "doğru ayar" derken ne gibi ayalar ki bunlar? Bilmediğim bir şeyse duymak isterim işime bayagi yarayabilir.
FH serisinde traction control, stability control, ABS, steering assist, braking assist vs. gibi seyleri kapatinca oyun bayagi simcade'e donuyor, o yuzden belirtmistim onu, yoksa NFS oyunlarinda o kadar derin ayarlar zaten yok. Anca otomatik manuel sanziman secimi falan.

Para kasmak zor değil.
3-5 yarış yapmamla eski BMW aldım Wagon kasa. Tuningle öyle güzel bir makine çıktı ki meydana höfffff diye-diye kullanıyordum
Hah işte bundan aldım efsane bişey.

Üff harbi bu kasanın Wagon versiyonu sağlam. Zira Forza Horizon'da iyi markaların Wagon versiyonu hiç yok. Özellikle FH4'te ve FH5'te de varsa çok az vardı sanırsam. Canım çekmedi değil

Bende bu arada Payback, 2015 ve Heat var. Hot Pursuit'te almak istiyorum. Para derdinde değilim övünmek gibi olmasın ama daha da açıklamak gerekirse zaman ayırmaya değecek mi asıl o önemli. Olmadı Heat'ı tekrar denerim, 2015 ve Hot Pursuit'i de alırım gibi ya bu gidişle alırım gibi. Unbound'u önermezsin değil mi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…