Detaylar
Kim cevapladı?Amaç araba sürmek ve yarış yapmak, belli görevleri yerine getirmek.
Klavye ve mouse ile oynuyorum, bazen de direksiyon kullanıyorum. Forza serisinde en çok sevdiğim seri FZ 4'dür, Britanya'da gezmek harika ve mevsimleri çok güzel. FZ 5 ve 6 oynadım ama FZ 4 hissiyatı daha çok hoşuma gidiyor belki sadece haritadan dolayıdır bilmiyorum.
Klavye ve mouse ile oynuyorum, bazen de direksiyon kullanıyorum. Forza serisinde en çok sevdiğim seri FZ 4'dür, Britanya'da gezmek harika ve mevsimleri çok güzel. FZ 5 ve 6 oynadım ama FZ 4 hissiyatı daha çok hoşuma gidiyor belki sadece haritadan dolayıdır bilmiyorum.
Arcade oyun. Kafana göre eğlenmelik, hikaye üstünden gidilmelik bir olayı yok. Forza gibi oyunlar için en iyi ekipman gamepaddir.
RamKokusuSeven
Uzman
Benim için araba sürme, açık dünya oyunu. Gamepad en iyisi direksiyon setlerinden nefret ederim.
Arkaya şarkı açıp klavyeyle oynuyorum.
Amaç araba sürmek ve bundan keyif almak
.
i5 7500F
Uzman
Bunu nasıl yaptınız yaBayağı sarıyo aslında en son jandarma transit aracıyla drift atarken Sucukekmek diye elemanın biri yanımda dolanıyordu xd
Eki Görüntüle 263341
Tam hatırlamıyorum da mod falan değil, tasarım atölyesinden diğer kullanıcıların araçlar için tasarlamış olduğu şeyleri seçip kendi aracıma uyguluyodum direkt uğraşmadan. Hatta bunun aras kargo cart curt versiyonları falan da var. Forza 5 ve 6'da da var bu olay.