Fotoğraf baskısı ve tarama yapabilen fiyat/performans yazıcı tavsiyesi

mehterann

Çalışkan
Çocuklar ders ve boyama için haftada en az 1 kere telefonla çıktı alacak.
Ayrıca kopyası olmayan epeyce fotoğrafımız var, bunları tarayıp hem bilgisayara atacağız hem de fotoğraf olarak çıktı alacağız.
Fotoğraf kalitesi pişman etmeyecek yazıcı önerir misiniz?

Son düzenleme:
Brother'ın renkli yazıcıları alınabilir, MDF'sinden Tarama'da yapılabiliyor.

Ben yazıcı işi yapıyorum satış ve teknik servis. Fotoğraf ve ev tipi ayrı kategorilerdir. Fotoğraf için 6 renkli yazıcıya ihtiyacınız var. Evde günlük kullanım için standart 4 renkli yeterli olur. Mürekkepli tarafında tanklı yazıcı öneririm ancak bunların en önemli parçası baskı kafasıdır, baskı kafası kurursa yazıcı çöp olur. O yüzden düzenli olarak çıktı almanız gerekir. Baskı kafası ömrü açısından da Epson bir numaradır. Toplu tarama yani ADF ünitesine ihtiyacınız yoksa sadece fotokopi kullanacaksanız L3250 serisi öneririm ben. Ancak yazıcıyı takip edemeyiz düzenli olarak kullanamayız derseniz HP inkjet alın ki baskı kafası masrafınız olmasın, baskı kafası mürekkep ile birlikte gelir. Kurursa mürekkep değiştirir devam edersiniz. Tabi bu noktada inkjet mürekkep ile 100 sayfa alırken Tanklı ile 1000 sayfa alırsınız onu da belirteyim. Diğer yandan fotoğraf da olsun derseniz L8100 öneririm ki 3 katı kadar pahalı ve maliyetli bir cihazdır. Düzenli olarak fotoğraf çıktısı almayacaksanız mantıklı olmaz. Hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…