Bütçe
10.000 TL

kabotajbayramı

Becerikli
Kartuşlu yazıcılarla ilgili bir video görmüştüm; pamuğun içine birkaç damla mürekkep damlatılmış olduğuna dair. Hatta bundan ötürü ucuz olduklarına ve firmaların kartuştan para kazandığına dair. Ondan mütevellit mürekkep tanklı bir yazıcı alayım diyorum. Normal ev vatandaşıyım, etiket kağıtlarına etiket yazdırmak amacıyla kullanacağım. Mümkün olursa A5 etiket kağıdına yazdıracağım gibi düşünebilirsiniz. Onun haricinde benim açımdan önemli olan renkli çıktı ve siyah beyaz çıktı olması, tarayıcısı da olabilir. Bu özellikleri karşılayacak en optimal yazıcıya ihtiyacım var. Odamda yer olmadığı için Wi-Fi üzerinden çalışması lazım. Bütçe maksimum 10 bin TL olur ama gerekli değilse o kadar çıkılmasına bile gerek yok. Epson'un bir sürü modeli var; L3252, 50, 56 diye ama farkları ne bilmiyorum. Akakçe'de en popülerler sıralamasında olanlara bakarak söylüyorum bu modelleri de, hiç bilgili olduğum bir alan değil. Şimdiden teşekkürler.

L3252 kullanıyoruz evde. F/P konusunda üzmedi bizi. Çektiğim fotoğrafları basmak için de kullanıyorum. Etiket de bastığım oldu, kağıdı değiştirip fakat üstüne düşmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Brother DCP-T220 var ama size Wi-Fi olan bir model lazım olduğu için bunu eliyorum. Mürekkep tanklı yazıcıların kralı Epson ve HP'dir. Özellikle de Epson. Bu yüzden önerilerimi bu markalardan yapacağım. Bunların sarf malzemelerini bulmak da kolaydır. 10 bin TL'ye de çıkmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum, sonuçta bir ev kullanıcısınız.

Bu modeli düşünmeden alabilirsiniz. HP'den özellik olarak daha üstün ama sizi iki marka da üzmez.

Bu da kendi kullandığım markadan. Bunun sarf malzemelerini bulmak bir tık daha zor. Fikir oluşması amacıyla attım bunu. Dediğim gibi tavsiyem Epson'dur. Kendine ait bir kafa teknolojisi kullanır. Bu teknolojide de kafa ısınmadığı için daha dayanıklıdır.

L3252 kullanıyoruz evde. F/P konusunda üzmedi bizi. Çektiğim fotoğrafları basmak için de kullanıyorum. Etiket de bastığım oldu, kağıdı değiştirip fakat üstüne düşmedim.
Hocam ev kullanıcısıyım öyle ahım şahım özellik aramıyorum. Araştıracağım dediğiniz modeli.
Bende Brother DCP-T220 var ama size Wi-Fi olan bir model lazım olduğu için bunu eliyorum. Mürekkep tanklı yazıcıların kralı Epson ve HP'dir. Özellikle de Epson. Bu yüzden önerilerimi bu markalardan yapacağım. Bunların sarf malzemelerini bulmak da kolaydır. 10 bin TL'ye de çıkmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum, sonuçta bir ev kullanıcısınız.

Bu modeli düşünmeden alabilirsiniz. HP'den özellik olarak daha üstün ama sizi iki marka da üzmez.

Bu da kendi kullandığım markadan. Bunun sarf malzemelerini bulmak bir tık daha zor. Fikir oluşması amacıyla attım bunu. Dediğim gibi tavsiyem Epson'dur. Kendine ait bir kafa teknolojisi kullanır. Bu teknolojide de kafa ısınmadığı için daha dayanıklıdır.
Odamda gerçekten yer olmadığı için kabloyla kullanamam ne yazık ki ancak internet ile olur hocam. Eğer L3252 F/P kralıysa alıp geçeyim.