Amiral Gemisi kullananların çoğunun sadece parası var. Şurada işçisinden tut kendine anca hayrı olan memuruna kadar herkes amiral gemisi telefon alıyor zaten. Bu insanlar çoğu telefonda bulunan ve ekranın sadece boş kısmına tıklayınca bile çıkan "pozlama ve odaklama" özelliğini kullanmasını bile bilmiyor...

Amiral Gemisi kullananların çoğunun sadece parası var. Şurada işçisinden tut kendine anca hayrı olan memuruna kadar herkes amiral gemisi telefon alıyor zaten. Bu insanlar çoğu telefonda bulunan ve ekranın sadece boş kısmına tıklayınca bile çıkan "pozlama ve odaklama" özelliğini kullanmasını bile bilmiyor...
Sonuna kadar katılıyorum. İş yerinde arkadaşıma SensorShift senin cihazda güzel çalışıyormuş dedim bana "o ne" diye sormuştu ya 70 bin liraya telefon alıyorsun daha cihazın OIS performansını bile bilmiyorsun insanlar cidden çok garip.

Sonuna kadar katılıyorum. İş yerinde arkadaşıma SensorShift senin cihazda güzel çalışıyormuş dedim bana "o ne" diye sormuştu ya 70 bin liraya telefon alıyorsun daha cihazın OIS performansını bile bilmiyorsun insanlar cidden çok garip.
Hocam bence herkesin bunları bilmesine gerek yok. Özellikle iPhone alanların çoğu telefonu teknik özellikleri için değil, “iPhone olsun, kamerası güzel çeksin” diye alıyor. O yüzden OIS, SensorShift ne işe yarıyor bilmiyor diye insanları garipsemek bence saçma.

Doğru ışık ve açıyla iPhone SE 2020 bile bazen öyle fotoğraflar çekiyor ki cihaza hasta oluyorum, amiral gemisi olmayan bir telefonda bu kamera kalitesi ne böyle diye şaşırıyorum. Işık çok önemli.

Pozlama, ışık, açı vb. bir sürü etmen var. Ortalama bir telefon ile gayet güzel fotoğraflar çekilebiliyor. OIS desteği bunun dışında ama. OIS bir videoyu baştan aşağı değiştiriyor.