2242

Üstün
1758741998633.webp

Photoshop ile kolayca hazırlanabilir. 1080x1080 300 DPI çerçeve oluşturup başlayacaksın. Sonra şekil aracından sarı ince dikdörtgen oluşturacaksın. Sonra bunları duplicate edip yan yana sırayla dizeceksin. Tüm çizgi katmanlarını gruba atıp toplu şekilde sağa çevireceksin. Sonra üstüne kare beyaz katman atıp onunda üstüne gri renli Fenerbahçe logosu atacaksın. Logoya sağ tıklayıp perspektif ayarı verirsen daha iyi olur. Opaklıkta düşecek baya. En üste de klasik yazı ve png logo.

günü kurtmarmak için hızlı bir şeyler üretecekseniz canvadan ücretsiz şablonlar üzerinde çalışmayı deneyebilirsiniz.
Çalıştığım 5 yıldızlı otelde sürekli şablonla berbat içerik tasarımları yapılıyordu. Müdüre Photoshop'tan daha iyisini yapabileceğimi söyledim oda bana tasarımcılarının Canva'dan kolayca yaptığını söyledi. Uzun lafın kısası günlük içerik her türlü oluşturulur ama önemli olan vizyon. Bence Photoshop'ta geliştirsin kendini sonra Canva'dan bir şeyler yapsın.

Tasarım yapma işinin profesyonel boyutunu bilemem, ama kendi sunumlarımda Canva kullanıyorum ve yeterince iyi göründüğünü düşünüyorum.

Photoshop öğrenmek bu işin profesyonel kısmı ve gelir-gider kısmı da ona göre ayarlanmalı Adobe lisanslı bir program ve parasını vermenize rağmen çoğu durumda kullanıcısını düşünmeyen bir yazılım. Ayrıca %5 pazar payına sahip olan Linux'u desteklemiyorlar.

Günü kurtarmak ve hızlı bir şeyler üretebilmek için Canva'nın yeterli olduğunu düşünüyorum.

Tabii konu sahibi profesyonel olarak yapmayı düşünüyorsa Photoshop öğrenmesi ve platformu ona göre seçmesi daha iyi olacaktır.

Çalıştığım 5 yıldızlı otelde sürekli şablonla berbat içerik tasarımları yapılıyordu. Müdüre Photoshop'tan daha iyisini yapabileceğimi söyledim oda bana tasarımcılarının Canva'dan kolayca yaptığını söyledi. Uzun lafın kısası günlük içerik her türlü oluşturulur ama önemli olan vizyon. Bence Photoshop'ta geliştirsin kendini sonra Canva'dan bir şeyler yapsın.
Canva'yı tüm özellikleriyle beraber kullanmak lazım, yoksa 5. sınıfta bilişim hocasının verdiği ödevler çıkar ortaya.