Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 20 Eylül 2024 #1 Doktor lens reçetesi yazdığını söyledi ama gözlük ile ilgili bilgiler var. Bu reçete ile lens alabilir miyim?
Doktor lens reçetesi yazdığını söyledi ama gözlük ile ilgili bilgiler var. Bu reçete ile lens alabilir miyim?
Çözüm Mert 20 Eylül 2024 Lensleri de numarasına göre alacağınız için bahsettiğiniz numaralar göz numaranızdır. Genelde gözlük numaranızla aynı ya da biraz daha aşağıda olur. Sağlık çalışanı değilim ancak lens kullanıyorum. B.C. değeri reçetede varsa o reçete lens reçetesidir.
Lensleri de numarasına göre alacağınız için bahsettiğiniz numaralar göz numaranızdır. Genelde gözlük numaranızla aynı ya da biraz daha aşağıda olur. Sağlık çalışanı değilim ancak lens kullanıyorum. B.C. değeri reçetede varsa o reçete lens reçetesidir.
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 986 Çözümler 38 Beğeniler 1.788 20 Eylül 2024 #2 Lensleri de numarasına göre alacağınız için bahsettiğiniz numaralar göz numaranızdır. Genelde gözlük numaranızla aynı ya da biraz daha aşağıda olur. Sağlık çalışanı değilim ancak lens kullanıyorum. B.C. değeri reçetede varsa o reçete lens reçetesidir. Artı 0 Eksi Çözüm
Lensleri de numarasına göre alacağınız için bahsettiğiniz numaralar göz numaranızdır. Genelde gözlük numaranızla aynı ya da biraz daha aşağıda olur. Sağlık çalışanı değilim ancak lens kullanıyorum. B.C. değeri reçetede varsa o reçete lens reçetesidir.
KS KS Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 20 Eylül 2024 #3 Mert dedi: Lensleri de numarasına göre alacağınız için bahsettiğiniz numaralar göz numaranızdır. Genelde gözlük numaranızla aynı ya da biraz daha aşağıda olur. Sağlık çalışanı değilim ancak lens kullanıyorum. B.C. değeri reçetede varsa o reçete lens reçetesidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Doktor lens reçetesi bu dedi. Artı 0 Eksi
Mert dedi: Lensleri de numarasına göre alacağınız için bahsettiğiniz numaralar göz numaranızdır. Genelde gözlük numaranızla aynı ya da biraz daha aşağıda olur. Sağlık çalışanı değilim ancak lens kullanıyorum. B.C. değeri reçetede varsa o reçete lens reçetesidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Doktor lens reçetesi bu dedi.