tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Adana yazıyor.Hocam bankta sanırsam sarıcan Belediyesi yazıyor. Elazığ'da bir ilçede olabilir burası.
Adana yazıyor.Hocam bankta sanırsam sarıcan Belediyesi yazıyor. Elazığ'da bir ilçede olabilir burası.
Bir fotoğrafa göre bu yorumu yapamazsınız ki hocam. Genel olarak engebeli olsa da düz yerler vardır.Fotoğrafta arkada gizli bir bina var. Ayrıca yer engebeli. Düz bir alan değil. Adana kurttepe olamaz yani. Sarıçam olacağını da zannetmiyorum. Çünkü orası da engebeli. Ayrıca ordaki binalar yüksek. Tahminime göre burası Adana Çukurova ilçesinde. Biraz daha ileri gideceğiz bakalım.
Adana'daki her yeri inceledim. Burası Adana'da Dinozor Park'ın arkalarında bir park var. Büyük ihtimalle orası. Akşam müsait olunca daha detaylı inceleyecem.
Akşam dediğim gibi daha detaylı inceleyecem. Resim bir parkın içinde çekilmiş. O yüzden tam bulamayabilirim. Akşama doğru parkların ağaç türlerini de incelerim.Bir fotoğrafa göre bu yorumu yapamazsınız ki hocam. Genel olarak engebeli olsa da düz yerler vardır.
Atatürk parkı gibi bence de. Ağaç şekilleri falan da orası daha mantıklı.
Önce dedim acaba Cumhuriyet Parkı mı? diye de Atatürk Parkı'na daha çok benzettim.Atatürk parkı gibi bence de. Ağaç şekilleri falan da orası daha mantıklı.